Чоловічі імена-обереги: топ-10 найсильніших імен для хлопчиків

Ім'я людини – його талісман з народження. Ви напевно помічали, що деякі представники чоловічої статі з однаковими іменами мають схожі риси характеру? І це не випадково.

Вплив по батькові на родову програму і долю очевидно. Однак 90% енергетичного потенціалу людини залежить від її імені. Виявляється, що є ряд чоловічих імен, які з самого народження можуть подарувати його власнику ряд певних якостей, на які ці імена енергетично запрограмовані. Так, серед великої різноманітності чоловічих імен є сильні і слабкі, тому перш ніж назвати свого малюка, варто зрозуміти, що несе в собі ім'я, яке ви обрали. Значення десяти найсильніших імен-оберегів.

Важливі поради щодо підбору імені

По-перше, ніколи не називайте хлопчика прізвиськами. Подібні скорочення і "ласкаві" обзивання дуже погано впливають на енергетику людини. І навіть якщо це найприємніше слово, яке, здавалося б, не може принести шкоди (зайчик, пупсик і т. д.), на чоловічий енергетичний потенціал подібні прізвиська впливають вкрай плачевно.

Виняток – називати хлопчика по-особливому можна в колі сім'ї, де тільки близькі знають, яке у нього прізвисько. Це може бути також і повноцінне ім'я, яке дається при народженні, але про яке знає тільки вузьке сімейне коло. Як, наприклад, хресне ім'я.

По-друге, варто обов'язково приділити увагу значенню імені. Сильні енергетичні імена завжди пов'язані з вогнем, так як це явище захищає усього лихого й темного.

10 найсильніших імен для хлопчиків

Ми розташували найсильніші за значенням імена-обереги для чоловіків в порядку зростання.

Володимир

Перекладається, як "володіє світом". Чоловік, якому дається таке ім'я, вміє уникати негативних ситуацій і конфліктів. Володимира поважають. Він володіє вродженими якостями дипломата.

Сергій

Ім'я Сергій означає таке гарне якість як "ясний". Сергій має чистий розум, він розважливий і сильний у своїх переконаннях. Саме по собі це ім'я є сильним талісманом. Але враховуйте, що Сергій часто має проблеми зі своїми суперниками.

Антон

Суть імені Антона – це постійна боротьба. Це ім'я від народження є захистом від різних помутнінь розуму на грунті любові, а також могутнім щитом від привороту. Але є ймовірність, що енергетика Антона не витримає прокляття або пристріт. Однак Антон – це справжній воїн, який вміє протистояти злу, він любить свободу, йому необхідно визнання.

Олексій

З грецької Олексій перекладається як "захисник". Незважаючи на те, що ім'я Олексій – це хороший оберіг, стабільність захисту залишає бажати кращого. Чоловік з іменем Олексій може бути підданий привороту або навроків.

Михайло

Михайло – це ім'я, яке у фахівців з енергетики викликає багато суперечок. Одні кажуть, що ім'я Михайло ледве чи одне з кращих, інші запевняють, що воно погано захищає свого власника від різного роду проклять і негативу.

Кирило

Перекладається це ім'я як "пан". Кирило сам собі начальник і ніякі прокляття йому не страшні. Якщо ви хочете, щоб ваш хлопчик в майбутньому, коли стане чоловіком, міг себе захистити, тоді варто назвати його Кирилом.

Валерій

Сильне чоловіче ім'я-оберіг. Ті, хто носять це ім'я, відрізняються витривалим характером і стійкістю. Валерій завжди знаходиться під стабільним захистом практично від всіх видів негативного енергетичного впливу.

Віктор

Дійсно переможець за життя. Захисна енергетика Віктора зашкалює, тому ніякі злі помисли інших людей не здатні пробити потужний бар'єр чоловіки з таким ім'ям.

Ігор

Чоловікові з ім'ям Ігор бути незворушним, врівноваженим і спокійним дуже властиво. Це допомагає йому абстрагуватися від негативу і всього непотрібного, бачити навколишній світ у повній його красі. Те, що Ігоря можуть проклясти, його самого мало турбує, тому що він розуміє, що його це не торкнеться.

Олександр

Дане ім'я є одним із найдавніших у нашому списку і означає "захисник роду". Ім'я-талісман Олександр – це потужний оберіг, який здатний не лише захистити свого власника, але і всю його сім'ю. Це ім'я захищає від проблем, заздрості і найсильніших проклять.

Джерело: УкрМедіа