Чому не можна передавати речі через поріг


Передаючи річ іншій людині, разом з нею ви можете віддати своє щастя і удачу. Однак якщо це правильно, то біди і нещастя вам не загрожують, передає Ukr.Media
Багато прикмети пов'язані саме з речами. Щоб уникнути проблем, необхідно правильно зберігати певні предмети. Якщо ж ви збираєтеся віддати або передати іншій людині те, що належить вам, потрібно дотримуватися важливі правила.
Більшість людей чули про те, що не можна передавати речі через поріг, але мало хто знає, з якої причини робити це не рекомендується. Пропонуємо вашій увазі список народних прикмет.
Чому не можна передавати речі через поріг
Народні прикмети, що стосуються порога, з'явилися ще в давні язичницькі часи. Раніше саме в цьому місці закопували прах померлих людей. Вважалося, що в цьому випадку їхні душі будуть допомагати живим людям. Не варто забувати, що місце поховання володіє негативною енергетикою. З цієї причини багато хто до цих пір бояться передавати речі через поріг.
Язичники вважали, що поріг розділяє світ живих та мертвих людей. Якщо людина передає що-небудь через поріг, то таким чином тривожить душі померлих. Порушивши це правило, людина прирікає себе на нещастя.
Вважається, що поріг — це межа між двома світами, і володіють вони різною енергетикою. Через це існує ризик неправильно встановити контакт з людиною, якій ви передаєте річ. З цієї причини в майбутньому можуть виникнути сварки і розбіжності.
Вважали, що, передаючи речі через поріг, людина віддає свою удачу і багатство. Перш ніж передати щось іншій людині, впустіть його в свій будинок або вийдіть до нього самі.
Існує повір'я, що під порогом живуть злі духи, здатні вкрасти не тільки фінансову удачу і щастя, але і людську душу. Передаючи речі через поріг, ви ризикуєте зайвий раз потурбувати духів і обрушити їх гнів на себе.
Річ, яку передали вам через поріг, принесе нещастя. Щоб уникнути цього, необхідно якомога швидше позбутися від неї.
Що ще можна робити через поріг
Багато людей, відкриваючи двері незнайомим людям, змушені спілкуватися з ними через поріг. Проте вважається, що робити це не можна.
Як ви вже зрозуміли, за повір'ями поріг відокремлює наш світ від потойбічного. Щоб не потривожити його мешканців, небажано не тільки передавати речі, але і розмовляти з іншими через поріг. Це загрожує сваркою і серйозними конфліктами.
Заборонено сідати на поріг. Порушивши це правило, ви ризикуєте залучити у ваше життя неприємні чутки, що стосуються вас і ваших близьких.
Вважається, що після весілля, коли молодята входять у свій будинок, наречений повинен внести наречену на руках. Якщо жінка сама переступить поріг, то пару чекає важке сімейне життя.
Виходячи з дому, переступайте поріг правою ногою. У цьому випадку день пройде для вас вдало. Якщо ж зробити це лівою ногою, то чекайте неприємностей і невдач.
Не можна стояти на порозі. Відкриваючи двері, ми знімаємо захист зі свого будинку. Таким чином ми випускаємо з нього позитивну енергію і залучаємо небажаних гостей.
Якщо ви хочете поцілувати коханого, небажано робити це через поріг. Порушивши це правило, ви знайдете нові шляхи в житті, але, на жаль, вашої коханої людини поруч з вами вже не буде.