Як привернути щастя, успіх і процвітання в початку 2018 року

Якщо 2017 рік приніс вам багато неприємних сюрпризів, ви зможете виправити в 2018 році.



Людям давно відомо про силу дзеркальних дат, передає Ukr.Media. Саме в ці дні можна залучити бажане, у тому числі щастя і удачу.
Якщо 2017 рік приніс вам багато неприємних сюрпризів, ви зможете виправити в 2018 році. Перша дзеркальна дата в новому році нас чекає вже 1 січня, а значить, в цей день ви можете почати життя з чистого аркуша і нарешті здобути бажане. Дзеркальні дати володіють особливою енергетикою, і завдяки цьому ви зможете залучити в своє життя щастя, успіх і процвітання, а як зробити це правильно, вам розкажуть експерти сайту:
Особливість дати 01.01
Сила дзеркальної дати 01.01 в першу чергу полягає в поєднанні двох одиниць. Це число символізує енергію і лідерство. Люди, народжені 1 січня, впевнені в собі і завжди націлені на результат. Однак експерти-нумерологи стверджують, що у цієї дати є і негативні сторони. Наприклад, у цей день бажано уникати суперечок і конфліктів з іншими людьми, так як подібні з'ясування відносин можуть обернутися зовсім не на вашу користь.
Позитивних сторін цього енергетично сильного дня все-таки більше. Ви зможете реалізувати свої плани, приймати відповідальні рішення, не боячись за результат, а найголовніше, будь-які ваші дії будуть приносити вам користь. Крім того, вже 1 січня ви зможете привернути щастя, досягти успіху і зробити перші кроки до процвітання, і тоді в 2018 році ваше життя обов'язково зміниться в кращу сторону.
Як привернути щастя 1 січня 2018 року
Кожна дзеркальна дата у році відрізняється від інших своїми енергетичними властивостями, і головна сила дати 01.01 в одиниці. Завдяки енергетиці цього дня ви зможете отримати все, що захочете.
В першу чергу людині необхідно бути щасливим, тільки в цьому випадку життя набуває сенсу, а кожен прожитий день приносить задоволення. За допомогою простої методики ви зможете знайти щастя вже 1 січня 2018 року. Для цього вам знадобиться всього лише аркуш паперу і ручка. Напишіть все, що ви хотіли б отримати в Новому році, при цьому ваші бажання можуть бути як матеріальними, так і духовними. Після цього поверніть листок і приберіть його, але не забувайте щодня діставати його і перечитувати свої записи. Одиниця сама направить вашу енергетику на реалізацію ваших бажань, а чим частіше ви будете про них думати, тим швидше отримаєте результат.
Як привернути успіх 01.01
Одиниця — символ лідерства, а кожен лідер — успішний і впевнений у собі людина.
Кожному з нас притаманне прагнення до успіху. Це стосується як роботи, так і особистого життя. У 2018 році ви зможете стати успішною людиною, якщо вже 1 січня поставите собі мету і навіть опишете шляхи їх досягнення, а сильна енергетика дня лише допоможе вам у цьому. В цьому випадку вам буде потрібно вже не один, а кілька аркушів паперу. На кожному з них напишіть, чого ви хочете досягти в 2018 році. Якщо ви хочете кар'єрного зростання, то обов'язково зазначте бажану посаду, так як сенс це завдання полягає в тому, що ви самі повинні зрозуміти, куди і навіщо ви рухаєтеся.
Після того, як ви визначилися зі своїми цілями, обов'язково опишіть, яким чином ви будете їх досягати. Ваші дії повинні бути реальними і в міру ваших сил, інакше позитивного результату не буде. Завершивши завдання, подумки переконайте себе, що ви дійсно зможете домогтися успіху в житті, а ваші записи — це не просто мрії, а ваше майбутнє.
Як залучити процвітання на початку 2018 року
Для більшості людей процвітання — поняття неоднозначне. Для когось це успіх у кар'єрі і багатство, а для деяких — сімейне благополуччя і насичене особисте життя. Справа в тому, що кожна людина сама вибирає для себе мета, а щоб життя придбала сенс, її необхідно досягти. Зробити перший крок до бажаного ви зможете з першого дня нового 2018 року.
1 січня, в спокійній обстановці, подумайте про те, в якій сфері вашого життя ви хотіли б досягти процвітання, а потім кілька разів повторіть про себе. Наприклад, якщо у новому році ви хочете поліпшити своє матеріальне становище, скажіть:
«Я хочу привернути грошове процвітання».
Не обов'язково вашою метою повинні бути саме гроші — таким чином ви можете досягти процвітання в будь-якій сфері вашого життя, замінивши слово «гроші» на інше. Повторіть цю фразу три рази і не забувайте вірити в те, що ви дійсно зможете досягти своєї мети.
У 2018 році в вашому житті все може змінитися, але тільки від вас залежить, чи будуть ці зміни позитивними. Дуже часто саме наші думки і дії є перешкодами на шляху до мети, і не варто витрачати час на їх подолання, адже набагато простіше і швидше позбутися від них.
Бажаємо вам щастя й удачі в новому році!
??