Вражаюче точний гороскоп на удачу для всіх Знаків Зодіаку

Звичайні гороскопи можуть тільки розповідати про ваш характер і з різним ступенем точності передбачати долю. Цей - набагато цікавіше: він долю не тільки пророкує, а й зумовлює.



Спробуйте ігнорувати його, і вже з завтрашнього дня вас будуть переслідувати невдачі! Робіть, як він велить - і все буде абсолютно класно!
ВОДОЛІЙ (20 січня - 18 лютого) - робить це в воді.Надійний. Привабливий. Чудово цілується. Своєрідний. Віддає перевагу бути в довгострокових відносинах. Старанний. Береться за будь-які проекти. Відчуває гордість за себе у всьому, що ні робить. Неохайний і неорганізований. Повільний. Хороший коханець, якщо не спить. Екстремальний мислитель. Зазвичай любить своїх домашніх тварин більше, ніж членів своєї сім`ї. Може ДУЖЕ дратувати інших своїми спробами пояснити або розповісти історію. Непередбачуваний. Перевищить ваші очікування. Чи не боєць, але може нокаутувати. 
РИБИ (19 лютого - 20 березня) - Партнер для життя.Турботливі і добрі. Розумні. Люблять бути в центрі уваги. Дуже організовані. Дуже привабливі для протилежної статі. Люблять, коли останнє слово залишається за ними. Їх легко знайти, але так само легко і втратити. Пристрасні, чудові коханці. З ними весело. Часом Риби надто довірливі, їх легко поранити. ДУЖЕ турботливі. Вони завжди намагаються чинити правильно, через що часто страждають. Іноді вони швидко прив`язуються до інших, і страждають через свою довірливість. Дуже дивні в хорошому сенсі цього слова. Мають прекрасним почуттям гумору !! Вдумливі. Люблять пожартувати. Дуже популярні. Придуркуваті, веселі і милі. Хороші друзі для інших, однак самим їм слід бути перебірливими у виборі друзів. 
ОВЕН (21 березня - 19 квітня) - Агресивний тип.Товариський. Привабливий. Спонтанний. З ним краще не жартувати. Кумедний. Відмінно цілується. Чарівний. Відносини і сім`я дуже важливі для нього. Овни, як відомо, щедрі і великодушні. Захоплюючий. Гучний. Завжди повинен бути «прав». Овен готовий годинами сперечатися, відстоюючи свою точку зору.
Овни - одні з найбільш чудових людей в світі. 
ТЕЛЕЦЬ (20 квітня - 20 травня) - Бродяга.Агресивний. Віддає перевагу тривалі відносини. Любить дати прочухана. Неповторний. Готовий боротися за свої бажання. Час від часу може дратуватися, але любить увагу. Надзвичайно доброзичливий. Любить допомагати людям в разі потреби. Добре цілується. Хороша особистість. Упертий. Дбайливий чоловік.
Тельці можуть бути егоїстичними, і якщо чогось дійсно хочуть - будуть робити все, щоб отримати це. Тельці люблять поспати і можуть бути лінивим. З ними краще не жартувати. Тельці - найпривабливіші люди на землі! Вас чекає 15 років невезіння, якщо Ви пройдете повз цього поста, і 16 років неймовірною удачі - якщо поділіться їм с друзьями !!! БЛИЗНЮКИ (21 травня - 20 червня) - Двійнята. Милі. Їх любов - особлива. Хороші слухачі. Легко заплутують людей. Близнюки - коханці, а не бійці, однак можуть дати здачу. Близнюки нікому не дозволять обманювати себе. Близнюки люблять розповідати людям, що ті повинні робити. Дуже уразливі. Легко втрачають речі, забудькуваті. Близнюки можуть бути саркастичними, ребячливость і часом дуже цікавими. Надійні. Завжди щасливі. `Дуже гучні. Балакучі. Товариські. Уміють прощати. Люблять спокушати. Мають гарною посмішкою. Щедрі. Сильні. Самі чарівні. 
РАК (21 червня - 22 липня) - Краса.Краще за всіх цілуються. Дуже привабливі. Любов раку не порівняти ні з чим. Дуже романтичні. Одні з найбільш дбайливих людей, яких Вам доводилося зустрічати в житті. Виключно творча людина, більшість з них художники та безумці, в кращому значенні цього слова. Вони вдосконалили секс, і займаються ним часто. Надзвичайно безладні. Фріки з великої літери. Дуже веселі і, як правило, душа компанії. Раки візьмуть вас під своє крило і в своє серце, де ви залишитеся назавжди. Раки кохаються з незрівнянної пристрастю. Спонтанні. Чи не бійці, але можуть добре надерти дупу, якщо справа торкнеться їх. Ті, на кого можна спертися. 
ЛЕВ (23 липня - 22 серпня). Хороший оратор.Привабливий і пристрасний. Ставний. Зазвичай щасливий, проте коли незадоволений, стає незадоволеним і інфантильним. Проблема Льва стає проблемою кожного. Більшість Львів дуже передбачувані і, як правило, монотонні. Лев знає, як отримати задоволення. Йому вдається практично все. Чудово цілується. Товариський. Приземлений. Захоплюючий. Привабливий. Гучний. Віддає перевагу довгострокові відносини. Говіркий. Його складно відшукати, проте коли знайшли - вам пощастило. 
ДІВА (23 серпня - 22 вересня) - очікується.Домінують у відносинах. Хтось любить їх прямо зараз. Завжди і у всьому прагнуть залишити останнє слово за собою. Турботливі. Розумні. Гучні. Вірні. Комунікабельні. Невибагливі. Легко піддаються впливу. Люблять грати і ризикувати. Вони вважають, що знають все, і, як правило, так воно і є. Поважають інших, проте Ви швидко втратите їх повагу, якщо одного разу підведете їх. Майте на увазі, що повернути їх повагу вже не вдасться. Вони не прощають і ніколи не забувають. Неповторні. 
ТЕРЕЗИ (23 вересня - 22 жовтня) - наївні.Ввічливі з усіма, кого зустрічають. Їх любов унікальна в своєму роді. Придуркуваті, смішні і милі. Володіють власним унікальним шармом. Найтурботливіші люди, яких Вам доводилося зустрічати! Проте, ваги - не та людина, з якою б Ви хотіли зв`язуватися ... - справа може закінчитися сльозами. Ваги можуть заподіяти стільки хаосу, скільки вони самі можуть запобігти. Вірні друзі до кінця. Можуть затаїти образу на довгі роки. Ваги - ті, з ким Вам не слід псувати відносини. Зазвичай процвітають в спорті і фанати екстремальних видів спорту. Дуже креативні. Безнадійні романтики. 
СКОРПІОН (23 жовтня - 21 листопада) - шанувальник.ДУЖЕ чарівний. Любить пожартувати. Володіє дуже хорошим почуттям гумору. Спробує все хоча б раз. Любить побалувати себе. Енергійний. Передбачуваний. ВЕЛИКОЛЕПНО цілується. Завжди отримує те, що хоче. Привабливий. Віддає перевагу довгострокові відносини. Говіркий. Любить тусуватися, але деколи справа доходить до крайнощів. Любить запах і відчуття грошей, досягає успіху як в їх видобутку, так і розтраті! Дуже печеться долею близьких. Трудоголік. Може бути хорошим другом, але якщо один проявить неповагу - на дружбу можна ставити хрест. Романтичний. Дбайливий. 
СТРІЛЕЦЬ (22 листопада по 21 грудня) - безладний.Спонтанний. Дуже привабливий. Цінує довгострокові відносини. Велелюбний. Одинак більшу частину часу. Легко втрачає терпіння. Його не так-то легко обдурити. Якщо Стрілець в поганому настрої - від нього краще триматися подалі. Легко ображається, образи запам`ятовує назавжди. Любить глибоко, проте іноді не показує цього, вважаючи прояви почуттів ознакою слабкості. Має багато страхів, проте не демонструє їх. ДУЖЕ закрита особистість. Захищає близьких усіма можливими способами. Часто може бути інфантильним. Дуже симпатичний. Вельми романтичний. Люб`язний з усіма, з ким доводиться мати справу. Їх любов унікальна. Дурненький, веселий і милий. Володіють власним унікальним шармом. Стрільці - одні з найбільш дбайливих людей, яких вам доводилося зустрічати. Дивовижні в ліжку !!! 
КОЗЕРІГ (22 грудня по 19 січня) - пристрасний коханець.Любить старатися. Люб`язний. Зухвалий. Розумний. Сексуальний. Часом буркотливий і дратівливий. Може бути лінивим і дозволити собі розслабитися, але коли він знаходить роботу або те, чим подобається займатися - буде викладатися на повну. Гордий, що розуміє і милий. Спокусливий. Віддає перевагу довгострокові відносини. Хороший оратор. Завжди отримує те, що він або вона хоче. Класний. Любить перемагати інших знаків зодіаку в спорті, особливо Близнюків. Любить готувати, але швидше за піде обідати в хороший ресторан. Дуже веселий. Любить пожартувати. 
??