Що робити якщо Ви розбили дзеркало або чи можно дарувати дзеркало та інші старовинні прикмети

Протягом століть наші предки помічали, що відбувалося після тої чи іншої події, пов'язаної з дзеркальною поверхнею. Ось 7 прикмет, які прийшли до нас з глибини століть.



1. Прогноз на місяць
Щоб побачити важливі події, які будуть відбуватися у найближчий місяць, потрібно джерельна вода, металевий таз, воскова свічка і невеличке дзеркальце. Наповнивши таз водою, потрібно запалити свічку, опустити на дно дзеркало, подивитися в нього і оцінити результат. Якщо ви побачите:
своє звичайне і не змінене обличчя – ніяких особливо важливих подій у майбутньому місяці не відбудеться;
своє постаріле обличчя – хвороба, погане самопочуття, погіршення здоров'я в цілому;
своє дитяче обличчя – удача у всьому, велике везіння;
своє гарне і  більш привабливе обличчя – познайомитеся з людиною, яка в подальшому відіграє важливу роль у вашому житті;
чуже обличчя – з'явиться сильний ворог, який принесе багато бід.
2. Не плачте, дивлячись у дзеркало
Кажуть, якщо побачити своє віддзеркалення в сльозах, можна накликати на себе горе. Справа в тому, що в такі моменти відкривається кармічний портал, який змінюється в гірший бік. Таким чином, ви зміните власний життєвий шлях, привернете до себе негатив, злих людей і різні нещастя.
3. Розбите дзеркало. Як уникнути наслідків?
Найвідоміше марновірство. Багато вірять, що розбите дзеркало пророкує нещастя на кілька найближчих років. Також це обіцяє важку хворобу і/або загибель родича. Але існує так сказати протиотруту для цієї страшної прикмети. Чим швидше виконати певні маніпуляції, тим швидше нейтралізується негатив. У будь-якому разі, вдасться зменшити вплив негативної енергії, що вирвалася з дзеркальних осколків. Можливо, неприємності все ж підуть, але серйозних захворювань і смерті не буде.
Що уникнути вищезазначених наслідків, потрібно швидко обмотати руку білою тканиною (хусткою, рушником, скатертиною), зібрати всі уламки розбитого дзеркала в пакет, який винести з помешкання і закопати під будь-яким молодим деревцем. Рослина забирає на себе весь негатив.
4. Чужі дзеркала можуть бути небезпечні!
Якщо вам доводиться виглядати в чуже дзеркало, наприклад, коли ви знімаєте будинок/квартиру, важливо убезпечити себе. Інакше енергія, яка міститься в ньому, може перейти на вас і кардинально вплинути на вашу долю. Щоб цього не сталося, розчиніть у свяченій воді щіпку своєї солі. Тобто вона повинна бути взята не в чужому, а в своєму будинку. Протріть соляним розчином поверхню чужих дзеркал, які після цього стануть для вас безпечними.
5. Дзеркало як оберіг
На Русі дзеркало використовували як оберіг від чаклунських сил. Його непомітно кріпили до виворітній стороні одягу, клали в кишеню або сумку. Жінки примудрялися носити його в складках хустки або вплітати в зачіску.
Щоб бути захищеним від пристріту, псування і будь-якого іншого магічного впливу, завжди носите з собою невелике дзеркальце. Причому його лицьова поверхня при цьому повинна бути спрямована на оточуючих. Наприклад, якщо ви носите дзеркальце в сумочці, кладіть його так, щоб поверхня, що відбиває дивилася на тих, з ким спілкуєтеся. Для цього можна прикріпити дзеркало до підкладці сумки, зробивши в ній невелика кишенька.
6. Не спіть навпроти дзеркала
Оцініть, яким чином розташовано дзеркало у вашій спальні. Якщо під час сну ви отражаетесь в ньому, терміново вживайте заходів. Важливо, щоб ви не могли бачити себе при перебуванні в ліжку. Кажуть, що декорувати дзеркалами інтер'єр приміщення, відведеного для сну, небажано. Навіть якщо вони будуть на стелі або збоку, все одно негативного впливу уникнути не вдасться. Подружнім парам це обіцяє зради, втрату взаємних почуттів і поваги один до одного. Іншим людям таке розташування дзеркал може загрожувати поганим самопочуттям аж до розвитку хвороб.
7. Дзеркало як подарунок
Деякі вибирають в якості презенту красиве дзеркало, приміром, на новосілля часто підносять велике дзеркало в різьбленій рамі. Чоловіки теж нерідко дарують своїм коханим витончені дзеркала, адже вони так підходять під образ прекрасних дам. Але робити це не рекомендується. Вважається, що після такого подарунка між дарувальником і адресатом презенту можуть виникнути серйозні розбіжності. Якщо ж вам все-таки подарували дзеркало, не вішайте його в будинку. В іншому випадку можуть початися проблеми в стосунках між тими, хто проживає у житлі.
Звичайно, у кожного своє ставлення до прикмет. Хтось прислухається до стародавніми прогнозам. А деякі вважають забобони звичайними забобонами. Але якщо з їх допомогою можна поліпшити своє життя, убезпечити себе від різних бід і передбачити доленосні події, чому не скористатися цим?
??