Веселий гороскоп на 14 лютого 2018 року

Зірки знають, як пройде День святого Валентина у представниць зодіакального кола.



Овен
Вільна: жінка-Овен буде щосили показувати, що вона ні  кого не потребує. Зробить Селфі в спа-салоні і напише пост в соцмережах, що мужики - це вселенське зло. І тому буде щиро щаслива, якщо отримає величезний букет від незнайомця.
У відносинах: візьме на себе головну роль: подарує чоловікові дорогий подарунок, зводить його в ресторан, а потім покаже на стегні татуювання з його ім'ям. І все заради чого? Щоб улюблений підписав клятву (кров'ю, звичайно!) Вірності.
Телець
Вільна: сподівається, що десь на білому світі є родич, який після своєї смерті залишить їй величезний спадок, щоб жінка-Телець могла вибрати будь-якого вподобаного чоловіка.
У відносинах: вважає 14 лютого західною дур'ю, але не образиться, якщо отримає в якості маленького знака уваги величезний діамантовий кругляк.
Близнюки
Вільна: чекає свято з жахом! А що якщо давній друг (або все відразу!) Запропонує їй зустрічатися або жити разом? Ні-ні, спасибочки, вона поки не готова, тому її програма-максимум - це вечірка, де вона зможе фліртувати з різними красенями.
У відносинах: що, вже пов'язали? Чому її ніхто не попередив, що вона вже три роки замужем? У цей день дівчині-Близнюку хочеться піти в загул і показати, що вона все ще вільний птах. Алкоголь, ще алкоголь - як в старі добрі часи.
Рак
Вільна: День святого Валентина? Ні, не чули. Коли вона все-таки розбереться, чому такий галас навколо 14 Лютого, то піде в улюблену кав'ярню і з'їсть поодинці торт. Чи не з горя. А просто привід з'явився порушити жорстку дієту.
У відносинах: у неї є план А - з'їздити в честь свята в романтичну подорож. Якщо коханий не здогадається заздалегідь купити квитки, тоді план Б - посидіти вдвох під пледом. Такий варіант розвитку подій, до речі, їй подобається нітрохи не менше, ніж прогулянка на гондолі.
Лев
Вільна: зробить все можливе, щоб зіткнутися з колишнім. Щоб він побачив, якої краси неземної позбувся (Левиця зазвичай погано пам'ятає, що сама його вигнала). Нехай паркет рве зубами, щоб її повернути.
У відносинах: збирається з байдужим виразом обличчя приймати подарунки і підношення, а на їх основі зробить висновки про те, чи гідний чоловік її любові і що йому подарувати на 23 лютого.
Діва
Вільна: як добре, що ніхто не заважає працювати! У неї написаний детальний кар'єрний план на найближчі десять років, і в ньому немає місця всім цим сердечка, спільним вечерею, Поцілунки. Фу, яка гидота! Трата дорогоцінного часу.
У відносинах: принесе з роботи недороблений проект, засяде за комп'ютер. А потім раптово виявиться в мереживній білизні і з підв'язкою на нозі, витягне з-під ліжка заготовлену качку в апельсинах і свічки. У неї все під контролем і все за планом!
Ваги
Вільна: дівчина-Терези вважає, що час грає на її боці. Чим довше вона вибирає, тим вище шанси зустріти чоловіка, який відповідає всім ста якостям в її списку «Ідеальний партнер». Тому в День святого Валентина вона відзначає своє розсудливість, яке не дає їй зробити фатальну помилку і взяти «не того».
У відносинах: вона хоче зустріти світанок і захід в ліжку з коханим, тому перенесе святкування 14 лютого на вихідний, коли ніщо не завадить втілити її задум.
Скорпіон
Вільна: ця жінка готується на 14-лютого як до тортур. Вона не любить залишатися одна. Тим більше в такий день! Тому вона буде ходити зі скорботним обличчям, напрошуватися на компліменти, плакати в туалеті і щохвилини собі повторювати: «Дорога, коли-небудь це закінчиться! Треба потерпіти всього добу! Ось, вже залишилося 23 години 56 хвилин ».
У відносинах: вона романтична, навіть занадто, тому їй потрібен День святого Валентина по голлівудському сценарієм. Так, кліше і все передбачувано (сніданок у ліжко, рожеві пелюстки на підлозі, скрипаль на даху, вертоліт до під'їзду). Але хіба є ті, хто потай не мріє про це?
Стрілець
Вільна: в цей день їй терміново потрібен чоловік, і вона зробить все можливе, щоб він з'явився. Розвісить оголошення на під'їздах, зареєструється на сайтах знайомств і в Tinder, сходить на кілька побачень безпосередньо в День святого Валентина, вибере когось на ніч, а на наступний ранок з ним розлучиться. І нехай він не плаче! Він не в її смаку, так буває.
У відносинах: той самий день в році, коли вона готова виконати будь-яке еротичне бажання свого чоловіка (не тому що хоче його порадувати, а тому що сама давно хотіла якогось експерименту, але не хотіла виявляти ініціативу).
Козеріг
Вільна: близькі зійдуть з розуму за цей день, тому що жінка-Козеріг винищить їх скаргами. Вона до кожного буде приставати з питанням: «Ну чому я така хороша - і одна?» Це тому, що характер
У відносинах: представниця цього знаку дорожить тим, що у неї є коханий чоловік, але якось ненароком у неї завжди виходить зіпсувати цей день. Те зауваження йому зробить, то подарунок розкритикує. Загалом, перевіряє почуття на міцність.
Водолій
Вільна: вона в цьому статусі в дикій природі майже не зустрічається. Варто жінці-Водолію з кимось розлучитися - як на наступний день з нею знайомиться який-небудь завидний холостяк. Так що якщо раптом їй ні з ким відзначати 14 лютого, то виключно за власним бажанням. Всім потрібен перепочинок!
У відносинах: у вас в парі все добре, тому ви не маєте потребу в якихось спеціальних святах, щоб демонструвати свою любов і робити подарунки.
Риби
Вільна: вона заздалегідь подзвонить усім своїм колишнім, щоб нагадати про себе. Розрахунок простий і наївний: хтось теж самотній і захоче тепла. Але зазвичай цей сценарій закінчується погано: чоловік просто хоче ілюзії любові на вечір, а жінка-Риба за кілька годин встигає знову закохатися по вуха.
У відносинах: чекає чуда - і воно збувається. Причому не тому що чоловік написав її портрет, запросив Елтона Джона в гості або подарував метеликів. Вона радіє тому, що щиро закохана.
??