Сонячне затемнення 15 лютого. Що варто зробити, щоб півроку були вдалими, а чого робити категорично не можна

2018 рік тільки почався, а затемнення слідують один за одним.



У січні ми пережили місячне затемнення, 15 лютого будемо спостерігати за сонячним. Вважається, що ці дні особливі, наділені певною енергетичною силою. У день сонячного затемнення символічно відсікається старе життя і починається його новий період, передає Ukr.Media.
Та енергетика, з якою ми проживемо цей день, що своїми думками, діями, емоціями ми будемо випромінювати, ту і отримаємо у відповідь від Всесвіту в найближчі кілька місяців. Давайте використаємо енергію сонячного затемнення для свого блага.
Що не можна робити в день сонячного затемнення.У цей день потрібно особливо постаратися стежити за своїм настроєм, словами і емоціями. Остерігайтеся гострих і образливих слів, йдіть від конфліктних ситуацій в сім’ї і на роботі, не гнівайтеся і не бажайте зла іншим, не починайте і не підтримуйте сварки, інакше конфлікти будуть мати тривале продовження, а відновити добрі відносини буде непросто.
15 лютого несприятливий день для прийняття життєво важливих рішень: великі покупки, продаж машини, придбання квартири, зміна роботи, переїзди, підписання нових контрактів, оформлення цінних паперів і т. д. Краще відкласти на кілька днів після сонячного затемнення, в ідеалі – на 2 тижні.
Як поводити себе в день сонячного затемнення.Бажано провести цей день в гармонії з собою і навколишнім світом: думками і настроєм притягувати позитив, думати і мріяти про хороше, образно представляти себе в найближчому майбутньому, ставити цілі, яких хочете досягти.
Звертайте увагу на нові зв’язки і знайомства, люди, які вперше прийшли у ваше життя в цей день або старі знайомі, з якими ви не бачилися багато років, не випадково з’явилися на вашому шляху (це стосується не тільки дня сонячного затемнення, а й усього періоду коридору затемнень). Це кармічні знайомства і зустрічі, які принесуть зміни на краще в ваше життя.
Ритуал на виконання бажань.Уявіть собі, яким би ви хотіли себе бачити і запишіть це на папері. Формулювати бажання потрібно так, як ніби дія вже відбулася. Наприклад: я успішна, я багата, я красива, я здорова, я кохана, я популярна і т. д.
Придумайте свій образ «Я з майбутнього». Наприклад, ви в колі сім’ї, поруч коханий чоловік, діти, великий затишний заміський будинок. Або – ви успішна бізнес-леді, що управляє власним бізнесом. Або – ви відома актриса чи співачка, яка подорожує по всьому світу. Сміливо фантазуйте на цю тему, представляючи свій образ в найдрібніших деталях і подробицях, візуалізують себе-мрію. І пам’ятайте: мрії збуваються, а сонячне затемнення – найкращий провідник для наших заповітних бажань!
??