19 — 25 лютого: тиждень дивовижних збігів

Астролог розповідає, як на нас впливають планети в Рибах.



Основний постулат легендарної «Смарагдовій Скрижалі» Гермеса Трисмегіста говорить: «Те, що знаходиться внизу, аналогічно тому, що перебуває вгорі». Астрологія постійно підтверджує цю думку. Зараз кидаються в очі просто збіги між положенням планет і реальним життям, передає Ukr.Media.
- Учора ввечері, 18 лютого, Сонце увійшло в Риби. Це знак пов'язаний з вірою, терпінням, любов'ю до ближнього. А вже сьогодні у понеділок у християн починається Великий Піст.
- У неділю вранці і Меркурій здійснив інгресію в той же знак Риби. Меркурій відповідає за слова і думки. 18 лютого була Прощена неділя. І, звичайно ж, багато хто попросив вибачення один у одного.
- Наприкінці тижня 23 лютого, в День захисника вітчизни (який був скасований), Венера і Марс, жіноча і чоловіча планети, утворюють напружений взаємозв'язок, який протримається до 25 числа. Стає зрозуміло, що деякі чоловіки швидше за все будуть зловживати святкуванням, а їх другі половини будуть цим вкрай незадоволені. Хоча це легко передбачити і без астрології.
На цьому тижні кожен сам відкриє для себе, як на нього впливають планети в Рибах. Для когось це час терпіння і смирення, для когось- кохання, натхнення і творчості. А хтось просто задумається про високе і відчує себе частиною Всесвіту.
Всім гарного тижня і дивних збігів.
??