Найнебезпечніший повний місяць — 30 квітня!... як вести себе в цей день?

У Повню часто загострюються хронічні захворювання та душевні розлади.

Найнебезпечніший повний місяць — 30 квітня!... як вести себе в цей день?

Настрій і здоров'я в понеділок
У Повню часто загострюються хронічні захворювання і душевні розлади. До всього іншого, 30 числа буде перевантажена гормональна і регуляторна функції, посилиться істеричність, можуть з'явитися нові фобії або повернутися минулі страхи. Також цей день вважається травмо небезпечним з-за того, що погіршується концентрація уваги, передає Ukr.Media.
Щоб емоційність, нав'язливі думки і перепади настрою не перешкодила вашим планам на день, слід правильно почати ранок. Фахівці радять виключити будь-які негативні фактори, стопорящі ваші починання і погіршують ваш настрій. Займатися слід виключно тим, що приносить вам задоволення. Утримайтеся від важкої фізичної і розумової роботи. У цей період краще всього більше відпочивати, займаючись легкими, не терміновими справами.
Постарайтеся провести 30 квітня в спокійній обстановці, подалі від конфліктних і стресових ситуацій. Оточення близьких людей піде на користь, допоможе згладити негатив цього складного дня. Не варто нервувати, впадати в зневіру і акцентувати увагу на всьому поганому, що з вами станеться. Постарайтеся взяти емоції під контроль. Сьогодні ви вільні самостійно обирати між добром і злом, так що зробіть правильний вибір.
??