Спадаючий Місяць з 1 по 14 травня: як уникнути невдач


Плануючи свої справи, важливо враховувати місячні фази: спадання Місяця має свої позитивні і негативні моменти. Дізнайтеся, для чого період до 14 травня сприятливіший, а які справи краще відкласти.
Для початку потрібно сказати про те, що весь травень знаходиться під впливом потужної енергії руху, змін і різких змін. Тому сидіти склавши руки не варто, а спадаючий Місяць зовсім не сприяє працездатності і негативно позначається на загальному стані: частих змінах настрою, занепаді сил, відсутності активності. Щоб правильно розподілити свої сили, не зіпсувати відносини в колективі і з близькими людьми, все встигати і бути наповненим енергією, прислухайтеся до простих рекомендацій на спадаючий Місяць.
Відносини в соціумі
На спадаючий Місяці дуже часто можуть виникати непорозуміння з оточуючими, часом вчинки інших будуть здаватися вам дивними і незрозумілими, а слова образливими. Не поспішайте робити швидких висновків, сваритися і ображатися.
Енергія спадаючого Місяця спробує заплутати вас, буде заважати зрозуміти справжні наміри людей, і те, що на перший погляд здаватиметься негативним і агресивним настроєм проти вас, насправді виявиться зовсім не так. Не поспішайте оцінювати дії інших людей по першому враженню, поки не переконаєтеся напевно. Місяць сприятливий час для примирень, а не для з’ясування відносин і конфліктів.
Робота
До 14 травня – небезпечний період конфліктів і непорозумінь на роботі між колегами, підлеглими і начальством, та й продуктивність роботи не обіцяє бути на висоті. Тому потрібно вміти справлятися зі своїми емоціями, знаходити виходи зі складної ситуації командними методами, керуючись виключно розумом, а не емоціями, а також вміти розподіляти час і сили правильно, навчитися бути менеджером свого часу.
Місяць – час, коли концентрація уваги буде досить високою, використовуйте цей момент для знаходження важливих нюансів вашої роботи або повсякденних справ, на які раніше, швидше за все, ви не звертали увагу. І пам’ятайте – не зациклюйтеся на чомусь одному довгий час, вмійте відпустити ситуацію і переживання, які з нею пов’язані.
Фінанси
Не бажано робити якісь великі капіталовкладення і покупки на спадаючий Місяць, високий ризик того, що вони не будуть успішними. До того ж ця фаза місячного диска і буде сприяти тому, що особливого бажання розлучатися з грошима не виявиться.
У цей період розсудливість візьме верх над триньканням і змусить вас кілька разів добре подумати, перед тим, як щось купити. Якщо побачите, що хтось із рідних планує бездумно витрачати гроші, постарайтеся утримати і їх від цієї затії, незабаром, вони будуть вдячні вам за пораду.
Кохання і відносини в родині
Особові справи в першій половині травня вийдуть у багатьох на перший план. І це не дивно – прийшов час розставити пріоритети у стосунках. Якщо є проблеми в особистих справах – вирішити їх потрібно постаратися до 14 травня, не відкладаючи до зростаючого Місяця.
Тим більше, що час зараз дуже сприятливий для спілкування – низка вихідних і святкових днів дозволить знайти час для того, щоб налагодити відносини в сім’ї або вийти на новий рівень розвитку стосунків між закоханими людьми. Не соромтеся своїх почуттів, не бійтеся говорити слова зізнання, якщо ви щиро впевнені в своїх почуттях до людини.
Місяць – відмінний час для романтичних побачень і легкого флірту- це саме те, що найкращим чином позначитися на вашому настрої і підвищить позитивні енергетичні вібрації.
Здоров’я і загальний стан
На спадаючий Місяці настрій обіцяє змінюватися досить часто, а поповнити енергетичний запас в цей період не так-то просто, сили будуть відновлюватися нешвидко, великі навантаження на роботі загрожують перевтомою, конфліктами, емоційними зривами і застудами. Не піддавайтеся на емоційні гойдалки, допоможе тримати себе в руках заняття спортом і помірність в їжі і алкогольних напоях під час пікніків і виїздів на природу.
Джерело.?