Гороскоп на тиждень: Близнюкам потрібно позбутися поганих звичок, а Стрільців чекають напружені дні

??Гороскоп на тиждень: Близнюкам потрібно позбутися поганих звичок, а Стрільців чекають напружені дні
Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку підготувала астролог Любов Шехматова.

Гороскоп на тиждень: ОВНИ
Ви надзвичайно енергійні, невичерпним джерелом б'є ентузіазм, проте кармічне минуле продовжує крокувати поруч, змушуючи до зустрічей з друзями, активізуючи в пам'яті масу емоцій. На службі гори роботи, розгрібайте завали, не розраховуючи на кар'єрні лаври. Зараз у фортуни ви не в милості, тому на високих покровителів годі й сподіватися. Тримайтеся міцніше за стару посаду, демонструючи високий рівень професіоналізму. Додаткових завдань краще уникати. І терпіть "вибрики" начальства. Проти них ви безсилі. Найгірше буде Овнам, які виконують нецікаву роботу.

Гороскоп на тиждень: ТЕЛЬЦІ
Реалізація власних бажань набирає успішні темпи, сили фонтанують. У професійній сфері ви досягли досконалості, пригальмуйте. Тут кар'єрне судно (бізнес) рухається потрібним курсом і згодом причалить до потрібного берега. Від обтяжуючих навантажень краще відмовитися. Займайтеся особистими справами, домашнім благоустроєм. Станьте зразковим сім'янином, який щедро інвестує власні ресурси (моральні, фізичні, матеріальні) на благо сім'ї. І тримайте на прив'язі харизматичних шлюбних супутників (чиї серця можуть захмеліти від романтики), щоб їх не вкрали. У вас повинні бути цікаві спільні захоплення, які зцементують союз.

Гороскоп на тиждень: БЛИЗНЮКИ
Вам слід докорінно змінити себе, позбувшись від поганих звичок, купити модний одяг і навести стильний "марафет". Мобілізуйте природну чарівність і стартуйте, попереду дебюти на всіх фронтах! Балуйте себе, улюбленого, виконуючи всі забаганки і бажання. За витрати не переживайте, грошей заробите, ви трудоголіки, плюс фахівці широкого профілю. Клянчити на стороні не слід. Якщо благовірний перетворився в скупердяя (у нього кармічна збиткова смуга) не ображайтеся, а вміло господарюйте власними коштами, вирішуючи побутові справи. Сваритися через гроші не треба.

Гороскоп на тиждень: РАКИ
Ви випромінюєте флюїди чарівності, завдяки яким привабити союзників, компаньйонів для професійних справ вдасться з ходу. Зараз ви особистість з подвійними стандартами, життя кипить на сцені і за кадром. Доводиться "роздвоюватися", періодично ховаючись від публічної суєти, вирішуючи таємно за лаштунками важливі проблеми. Самота позитивно впливає на реалізацію найпотаємніших бажань, духовний стан, фізичне здоров'я. Запорука успіху на всіх фронтах – це вміння любити тих, хто знаходиться у вашій орбіті з минулого, ви перед ними в серцевому боргу. Уникайте сварок з сусідами, колегами, борг не беріть, ваше кармічне завдання (до 13 серпня) – розплатитися з усіма, кому заборгували. Це обов'язкова умова для фінансової незалежності в майбутньому.

Гороскоп на тиждень: ЛЕВИ
Пора відкоригувати плани на майбутнє, навколо вирує конфронтація (суперники з кармічного минулого). Але вас здолати неможливо і немає сенсу. Оскільки володієте неперевершеним авторитетом, вмієте налагоджувати дружні зв'язки з людьми, публіка вас обожнює! Але не занадто загравайтеся! Нинішнє завдання – навчитися відповідати за свої вчинки і нести відповідальність за підвладних вам людей. Більше рухайтеся, наповнюйте душу свіжими враженнями, а сидіти на місці – деградувати. Подорожувати краще разом з улюбленими, романтичне турне – це прекрасно, воскресить зів'ялі почуття і ваш союз отримає нове дихання. Одинакам пощастить зустріти справжнього друга-коханця.

Гороскоп на тиждень: ДІВИ
На кар'єрному і бізнесовому небосхилі сонячно, активізуйте професійні таланти, подружіться з керівним персоналом. Під дудку чужих інтересів танцювати не слід, керуйтеся власними інтересами – це святе! Уникайте дилетантства, легковажності, доленосне завдання в цьому році – досліджувати не те, що на поверхні, а копати глибоко, все "винюхувати", докорінно виявляти суть речей. Зривати маски з непорядних людей. І обмежте фронт робіт, вистачить гарувати, заробите не гроші, а болячки (зараз вони інтенсивно "вилазять", щоб назавжди піти). Займайтеся роботою, яка одухотворяє.

Гороскоп на тиждень: ТЕРЕЗИ
Ділова компетентність, всебічна інформаційна обізнаність, високі покровителі в дружніх колах - це золотий капітал, і ви ним повинні заволодіти! Якнайбільше спілкуйтеся, заводьте знайомства з людьми високої духовної культури, демонструйте публіці все, чим багаті. Не потрібно бути аскетом, пригнічувати "хочу", воно повинно бенкетувати і насолоджуватися! Якщо під рідним дахом незатишно, терпіть, так велить доля, в сім'ї відбувається важке вирішення кармічних проблем, ухилятися не можна!

Гороскоп на тиждень: СКОРПІОНИ
Матеріальний стан, чужі ресурси безпосередньо впливають на досягнення основної життєвої мети. У діловій сфері доступ до чужих благ вільний, ваш вплив на людей, ситуації стрімко зросте. Тримайте все під контролем, не допускайте зловживань, а навчіться справедливо розподіляти отримане. У рідних стінах дежавю, не сваріться з домочадцями через минулі образи, тут повинна панувати дружня атмосфера. Мудро руліть і спільно вирішуйте старі побутові проблеми. Їх треба закінчити і забути.

Гороскоп на тиждень: СТРІЛЬЦІ
Тиждень напружений, грядуть кар'єрні пертурбації, відносини з начальством, як натягнута струна. Ваш професіоналізм на тлі гідних конкурентів може зазнати фіаско. У шлюбних пар криза у відносинах, уникайте пресингу, нехай рулить супутник, а ви з любов'ю підставляйте плече, крокуючи поруч. Сім'я – це жертовний вівтар, що вимагає ваших благодійних внесків, навіть якщо потрапили в чорну збиткову смугу, вона кармічна (не давайте нікому в борг, уникайте дорогих покупок). Розчиняючись в проблемах рідних, ви не знекровлюєте себе, а навпаки, наповнюєте серце щастям і благодаттю.

Гороскоп на тиждень: КОЗЕРОГИ
Вам належить розгрібати авгієві стайні в сфері бажань. Розпрощайтеся з тим, що вже себе вичерпало, але висить баластом. Сфери "покупки-продажу" це теж стосується. Є покупці – продавайте і не торгуйтеся. Тоді отримані кошти підуть на прогресивні програми. На професійному фронті позитивні зрушення, однак стежте, щоб робота надихала, відповідаючи внутрішнім запитам і не шкодила здоров'ю. Персональний духовний каркас повинен бути сталевим, адже навколо світ "кишить" демонічними спокусами, щоб вас зламати і перетворити в донора для сил зла. Будьте обережні, не знаючи броду не лізьте у воду! Слухайте вірних друзів, з якими пуд солі з'їли, то благословенна опора.

Гороскоп на тиждень: ВОДОЛІЇ
Йти нахрапом, форсувати події – це шлях регресу. Ви володієте колосальною внутрішньою силою, життєвим досвідом і покликані об'єднуватися з партнерами, граючи в піддавки, тоді разом вдасться гори перевернути. Творіть, зако^-^теся, розважайтеся, вас всюди зустрічають з любов'ю і радістю. Працюйте не заради грошей, а заради творчої самореалізації і особистої насолоди, тоді розбагатієте, високі покровителі візьмуть під крило. Нині у сильних світу цього ви в фаворі. Перш за все пощастить тим, хто хоче миру, не ставить нікому палиці в колеса, а виконує свою місію, визначився з професійним покликанням.

Гороскоп на тиждень: РИБИ
Ви приречені розриватися між будинком і роботою. Трудівник полум'яний, чарівний співрозмовник, будь-яку роботу здатні виконати на найвищому рівні майстерності. Плюс зав'язувати вигідні контакти. Займайтеся домашніми проблемами - інтереси домочадців на першому місці. Поповнення життєвих ресурсів відбуватиметься завдяки турботам про сім'ю. Перш за все шлюбним обранцям підставляйте плече, нехай будують кар'єру, просувають бізнес. Жертв уникайте. Будь-яка праця, послуга повинні еквівалентно оплачуватися.

Сьогодні ??