В цьому році буде найдовше місячне затемнення в XXI столітті! Ось що це означає для вас

Готуйтеся до потужних змін.

В цьому році буде найдовше місячне затемнення в XXI столітті! Ось що це означає для вас
У 2018 році відбудеться цілих п'ять сонячних і місячних затемнень, в тому числі і найдовше за останні 100 років повне затемнення Місяця, яке триватиме 1 годину 43 хвилини, передає Ukr.Media.
Незвичайна тривалість затемнення пояснюється тим, що Місяць, Земля і Сонце буде знаходитися на одній лінії, причому Земля розташується між Сонцем і Місяцем і затулить супутник від сонячного світла.
Затемнення відбудеться 27 липня і буде видно майже на всій території України та СНД.
Рекордне затемнення стане частиною серії з трьох затемнень і відбудеться між двома сонячними (13 липня та 11 серпня).
Зазвичай сонячні і місячні затемнення бувають парними. Будь-яке затемнення можливо лише при розташуванні Сонця, Місяця і Землі в одній площині і на одній лінії.
За час, поки Місяць робить пів-обороту навколо Землі, тобто приблизно за 2 тижні, якщо всі три небесних тіла залишаються в одній площині і знову потрапляють на одну лінію, відбувається парне затемнення.

Що ж принесе нам затемнення Місяця?

Дні місячного затемнення припадають виключно на повний місяць. У цей період люди стають особливо чутливі та вразливі, гостро реагують на будь-які подразники; у них частіше виникають всілякі сварки і непорозуміння, спостерігається раптовий прилив сил.
Нерідко повне місячне затемнення стає причиною активних і дуже напружених з'ясувань стосунків, які можуть призвести навіть до повного їх розриву.
Крім цього людей долають мігрені, проблеми зі сном, загострення хронічних хвороб. Варто відзначити, що повне місячне затемнення має особливо сильний вплив на дітей та жінок.

Будьте особливо уважні та обережні в дні місячного затемнення, так як в цей час все, що відбувається має особливе значення. Можуть прийматися рішення або відбуватися події, які кардинально змінять ваше життя.

Що робити під час місячного затемнення?


Час місячного затемнення слід присвятити позбавленню від всього зайвого, що заважає вам. Вам набагато простіше буде позбутися будь-якої залежності або шкідливої звички. Також можна припиняти відносини, які вас обтяжують, розлучатися з тими, хто приносить одні лише неприємності.
І навпаки, повне місячне затемнення вважається категорично несприятливим періодом для будь-яких починань і реалізації нових проектів. Вже в ніч місячного затемнення світило починає впливати вкрай негативно: виникають вібрації, що дисонують із сприятливою для людини енергетикою.
Все, що буде розпочато в цей період, буде складатися невдало і принесе вам одні втрати і розчарування, а їх неприємні відгомони будуть давати про себе знати навіть через десятиліття.

Як не злякати удачу під час місячного затемнення?


Втім, в ніч місячного затемнення і наступні дні можна приступати до справ, які принесуть вам користь і нікому не зможуть нашкодити.
Беручись за будь-яку роботу, пам'ятайте про те, що ваші думки повинні бути чистими, у них не припустима навіть тінь негативу чи якась корисливість. Все, що ви зробите в цей період, повернеться до вас бумерангом, і попит за це буде дуже суворий.
В ніч місячного затемнення та протягом наступних трьох діб постарайтеся не приступати до нових проектів і починань. У цей період жодна угода або домовленість не принесе очікуваних результатів — більш того, може принести збитки і викликати серйозні проблеми.
Також категорично заборонено в момент місячного затемнення зв'язувати себе шлюбними узами, бо щастя такий союз не принесе і розпадеться дуже скоро. Навіть нові зустрічі в такі дні, як правило, тягнуть за собою одні неприємності.
Ще в ніч місячного затемнення краще утриматися від інтимної близькості: цей час абсолютно не підходить для зародження нового життя. Тому, хто зачатий або народжений в місячне затемнення, уготовано безліч важких випробувань і поневірянь.??