Наречена втекла з весілля, підслухавши розмову батька з нареченим

Всього за пару хвилин можна зруйнувати не тільки шлюб, але й віру в людей.

Наречена втекла з весілля, підслухавши розмову батька з нареченим
Все йшло за сценарієм, але в середині урочистості наречена зникла. Її довго шукали, спершу думаючи, що це розіграш, або «весільне викрадення» нареченої заради «викупу». Але коли її так і не знайшли — торжество було зіпсовано остаточно, передає Ukr.Media.
А у вівторок ввечері вона повернулася, вручила чоловіку довідку про аборт з клініки, татові-ключі від машини, зібрала речі і пішла. У середу вже подала на розлучення...

Виявилося, що на бенкеті їй стало зле і вона вийшла на повітря. Там почула, як її тато розповідав нареченому про те, що одружився на мамі нареченої «по зальоту». Як він шкодує про це все своє життя, який він нещасливий, адже він любив і досі любить якусь Світлану, як він співчуває і розуміє зятя, який опинився в такій же ситуації, і ще почав жартувати, мовляв те що одна дівчина примудрилася однаково зламати життя двом різним чоловікам. І вони обоє сміялися.
Дівчина була в шоці, вона не розуміла — їй здавалося, що батько дуже любив її, і з мамою у нього були хороші стосунки... Раз так мучився з нею — чому тоді народили четверо дітей? Старшому 23, а наймолодшому лише четвертий рік пішов!
«Всього за пару хвилин можна зруйнувати не тільки шлюб, але й віру в людей».
???