Через два тижні ви будете розмовляти іноземною мовою

Ніколи не пізно почати говорити на іноземній мові.


Мультиполіглот, 62-річний Крістіан Олсон,, що говорить на 23 мовах, представляє українцям свою знамениту 2-х тижневу формулу для вивчення іноземних мов. Вона дозволяє в такий короткий термін освоїти матеріал річного курсу іноземної мови. Цей метод шведського поліглота кидає виклик традиційним мовним школам, інформує Ukr.Media.
Вже 83 000 українців відмовилися від неефективних традиційних методів вивчення мов і приєдналися до Крістіана. Ви теж, незалежно від віку, освіти і здібностей вже за два тижні побачите здивовані обличчя членів сім'ї, друзів і колег по роботі, коли вони почують, як добре Ви говорите по-англійськи, по-німецьки або по-іспанськи. Вони просто не повірять, що Ви вивчили мову в такий короткий термін.
Ніколи не пізно почати говорити на іноземній мові. Ви можете в цьому переконатися вже на 2-му тижні. Ви помітите зміни у вашому повсякденному житті. Ви почнете вільно спілкуватися на іноземній мові. Без проблем прочитаєте статті на зарубіжних сайтах. Вами стануть захоплюватися близькі, а з боку керівників і колег придбаєте заслужену повагу.
Як виглядає формула автоматичного вивчення іноземних мов від Олсона?
Крістіан Олсон уклав свою 2-х тижневу формулу в систему з мультимедійними картками під назвою Quick Speak, єдину, яка оптимізує і прискорює запам'ятовування, оскільки система використовує 100% Ваших природних розумових здібностей.

Традиційні методи вивчення мов не використовують навіть і долі Ваших природжених здібностей до запам'ятовування і асоціювання. Як правило, вони не підтримують настільки ефективно ці пізнавальні процеси, оскільки залучають до роботи лише невелику частину мозкових структур. Система інтерактивних карток Quick Speak працює інакше. Вона задіює 100% Ваших здібностей, якими Ви вже володієте, але які доки знаходяться в стані спокою і дрімають у Вашому розумі.
Під час запам'ятовування нових слів, 2-х тижнева формула автоматичного вивчення іноземної мови Quick Speak одночасно активізує праву і ліву півкулі головного мозку. Усне повідомлення досягає лівої півкулі, а супутня йому картинка - правого. Мозок працює в 5 разів ефективніше, ніж зазвичай. Це у свою чергу, збільшує пізнавальні здібності, здатність до запам'ятовування нових слів і зіставлення їх з російськими аналогами. Асоціації, що завдяки цьому з'являються, сильні і глибше закладаються в пам'яті, а Ваш мозок природно, майже автоматично, запам'ятовує нові слова.
2-х тижнева формула діє інтенсивніше
Вже через декілька днів використання карток Quick Speak Ви повинні освоїти близько 200 нових слів. Через тиждень Ви помітите наскільки великим став Ваш словниковий запас. Він буде істотно багатіший і різноманітніший. Після двох тижнів використання карток психічний бар'єр говорити на іноземній мові буде знищений, а Ви придбаєте велику свободу у використанні цієї мови. Без проблем підбиратимете потрібні слова для того, щоб виразити свої думки. Через декілька місяців Ви знатимете англійський, німецький або будь-яка інша мова, яку виберете, також добре, начебто Ви займалися декілька років на курсах. Якщо цього не станеться, Ви можете (і повинні!) скористатися спеціальною гарантією Крістіана Олсона і Вам повернуть гроші за систему з інтерактивними картками не ставлячи зайвих питань.
Що говорять українці про Quick Speak: 
?"Я знайшов нову, більше високооплачувану роботу, оскільки здивував свого працедавця вільним володінням англійської мови. Він не чекав цього від 47-річного чоловіка! І це усе завдяки Quick Speak" - Віталій?