Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Актуально! Заготівля "живої" полуниці на зиму

Актуально! Заготівля "живої" полуниці на зиму

Способи заготівель зі збереженням корисних вітамінів.


Сезон полуниці закінчується. І якщо ви вже вдосталь наситилися свіжими корисними ягодами, пора замислитися і про заготівлі на зиму. Можна готувати варення, джеми і компоти. А можна піти альтернативним шляхом і зберегти усі вітаміни. Пропонуємо вам чотири таких способів заготівлі, завдяки яким зможете насолоджуватися фруктами усю зиму. Використайте наші ради на практиці і не сумнівайтеся - зберегти ягоди полуниці вийде що потрібно, інформує Ukr.Media.
Заготівля полуниці на зиму
В морозильній камері

Найпростіший варіант - вимиті ягоди очистити від хвостиків і заморозити. Але коли прийде пора дістати їх з морозилки, доведеться розморожувати увесь пакет. Є відмінний спосіб, що дозволяє брати полуницю з контейнера невеликими порціями. У народі він відомий під назвою "крижане варення".
Вам знадобиться: полуниця цукор (по вазі ягід) Ягоди полуниці промийте як завжди, а потім обдайте окропом. Виконайте те ж саме з місткостями, які наповнюватимете (перед розфасовкою висушите). Ідеально підійдуть контейнери з кришками. Розділіть полуницю на порції і подрібніть її з цукром у блендері до повного розчинення цукру. Розкладіть суміш в підготовлені ємності і відправте до морозильної камери. Полунична маса не закрижаніє, і в ній збережуться усі корисні речовини.
Полуничне морозиво

Зробіть на зиму відразу декілька порцій, щоб згадувати потім смак літа і полуниці! До речі, в ці натуральні ласощі йде набагато менше цукру, ніж у варенні. Вам знадобиться: літрова банка свіжої полуниці 1 стак. цукру 500 г жирних вершків Вимиті ягоди обдайте окропом, потім подрібните у блендері. Додайте цукор і дочекайтеся, поки він повністю розчиниться. Охолоджені вершки збийте міксером, потім введіть полуничне пюре. Отриманою сумішшю наповніть мороженицю або неглибокий контейнер, відправте до морозилки. Якщо використовуватимете контейнер (чи миску), перемішуйте масу кожні 30 хвилин хоч би перші 3-5 годин, щоб не допустити того, що заледеняє.
?? скачать dle 12.0




ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

Професійна розробка сайтів

«    Червень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930