Ідеальний сніданок: яким він повинен бути

Ідеальний сніданок: яким він повинен бути
Зелений омлет з горошком, чай і шматочок сметанника, смузі з гречки або чашка какао від тата – ми не посоромилися запитати у 25 дівчат, який сніданок вони вважають ідеальним. Як виявилося, що вівсянка, омлет і смузі, хоч і популярні варіанти, але не переможці. Сніданок «під настрій» і «особливий» – фаворити. Детальніше читай в матеріалі.
Якщо подивитися в тарілку до дівчини – можна дізнатися багато чого цікавого про неї. Наприклад, з яким настроєм вона прокинулася, які плани на вечір і коли відправитися на відпочинок. Найбільше вам розповість сніданок. Перший прийом їжі повинен бути швидким і ситним.
Зміст
  • 1 Смузі
  • 2 Вівсянка або інша каша
  • 3 Омлет
  • 4 Особливий

Смузі

Рідкі сніданки люблять багато. Ягоди, фрукти, овочі, зелень – експериментувати можна нескінченно.
Ось кілька рецептів смузі, які вважають за краще наші дівчата:
«На сніданок краще смузі: банан, яблуко, шпинат, люцерна, вівсяні пластівці, мелене насіння льону, кефір або сік, полуниця, ківі по сезону. Варіацій багато. Легко, поживно, смачно ».
«Смузі з гречки, льону, кунжуту і фруктів».
«Для мене ідеальний сніданок – смузі або лляна каша».
«Смузі щоранку».
«Зелений коктейль – шпинат, банан, горіхове молоко».
смузи напой

Вівсянка або інша каша

Каша – самий банальний і звичний варіант для сніданку. Але якщо туди додати фрукти, ягоди або навіть сир, то тарілка вівсянки перетворюється в шедевр.
«Вівсянка на молоці – краще для мене нічого немає».
«Вівсянка, банан і мед – мій улюблений сніданок».
«Для мене найсмачніший сніданок геркулес на воді і шматочок сиру».
«Кашка (пшоно, рис або вівсянка) з горіховою пастою, чорносливом і корицею».
«Каша з пшона з фініком».

Омлет

Омлет – свого роду королівський сніданок. Наприклад, можна зробити пишний білковий, з сиром і базиліком. Або запечений омлет з овочами. Є безліч рецептів, знайди свій.
«Зелений омлет з горошком, перцем і спеціями. Якщо є кольорова капуста або брокколі, взагалі супер».
«Дуже подобається омлет з бринзою і кропом».

Особливий

Сніданок, який ти з’їла з задоволенням. З ним ти не думаєш про зайві кілограми, тобі наплювати на внутрішнього критика. Є комфорт і тепло всередині. Ти чекаєш ранкові години, щоб випити заслужену чашку кави, з’їсти зефір або насмажити картоплі. Від цього твоє ранок буде дійсно добрим, а день просочений пригодою.
«Порція омлету, чашка какао від тата і банан. Він варить какао на воді, з кардамоном, імбиром і дрібкою своєї любові, іноді загущающих кукурудзяним крохмалем, тоді дуже смачно вмочати шматочки охолодженого банана ».
«Звичайно мій ідеальний сніданок зелений чай і шматочок сметанника! Ось прям чесно! А коли я починаю думати про здоровий сніданку, то це улюблена вівсянка і полуниця або курага».
Нагадаємо, що базова частина сніданку – складні вуглеводи у вигляді крохмалю або глікогену. Це може бути гречана або вівсяна каша на молоці або воді, пшеничні висівки, натуральні мюслі без добавок. До базової частини добре б внести доповнення у вигляді білкового компонента – яйця, відвареної курки або парової котлетки. Аналогом м’ясних продуктів можуть стати молочні.
Починайте свій день зі сніданку. Він не тільки дасть вам відчуття ситості, але і запобіжить появу проблем зі здоров’ям у майбутньому, а також створить гарний настрій, який буде супроводжувати вам весь день.
?