Загальний гороскоп на липень 2018 року

Гороскоп на липень 2018 пророкує, що триватимуть критичні системні зміни у світовій економіці і геополітиці.

У липні 2018 - Юпітер повертається в прямий рух в знаку Скорпіона. Гороскоп на липень 2018 пророкує, що триватимуть критичні системні зміни у світовій економіці і геополітиці. Необхідно створення і розвиток механізму особистої безпеки та автономної системи життєзабезпечення. Вироблення особистої фінансової і ділової стабільності, максимально автономна програма розвитку і самореалізації, інформує Ukr.Media езотерика.
Розворот на початку липня 2018 - у зворотний рух планетоїда Хірон, спільного в астрології з питаннями психології і юриспруденції, духовними Знаннями, передбачає необхідність привести в порядок документацію, оформити незавершені договора та документи. Змінюється весь світ на різних рівнях і нам усім доведеться змінити своє ставлення до світу і його новітніми Законами і космічних енергій, що приходять на Землю. Освоєння космічних Знань сприяє більш тонкому розумінню сенсу відбуваються на Землі змін і більш ощадливому засвоєнню, що надходять з далекого Космосу жорстких енергій.
З 13 по 27 липня 2018- відбудеться черговий коридор затемнень. 13 липня 2018 - приватне Сонячне затемнення. 27 липня 2018 - повне Місячне затемнення. В коридорі затемнень небажано приймати важливі рішення, робити серйозні угоди та придбання. Перенесіть прийняття рішень і важливі справи на період після коридору затемнень.
Марс у зворотному русі по знаку Водолія - весь липень 2018. Гороскоп на липень 2018 пророкує, що на порядку денному постануть всі невирішені питання в плані самореалізації та напрямку розвитку своєї справи, підприємства, основного проекту. Необхідно розставити точні акценти і пріоритети, спланувати швидкість розвитку. Інакше в майбутньому ви буде відчувати, що ваш проект, підприємство рухається ривками, критичними, системними збоями.
1 - 3 липня 2018- складні дні в сфері відносин. Протистояння між Венерою і Марсом передбачає конфлікт між чоловіком і жінкою. Причиною конфлікту можуть стати розбіжності соціального плану, розстановка ролей в сімейній сфері, визначення стратегічних пріоритетів у розвитку сім'ї. Постарайтеся проявити дипломатію і про все домовитися. Влаштуйте сімейну раду.
5 - 7 липня 2018- напружені дні. Збої в надходженні інформації, роботі оргтехніки, комп'ютерних систем. Якщо вам необхідно зробити важливу поїздку, будьте вкрай обережні в дорозі. Можливі аварійні ситуації, складні погодні умови. Дотримуйтесь стародавніх правил - тихіше їдеш - далі будеш. Далекі поїздки бажано перенести на більш пізній період.

10 липня 2018- Венера переходить у знак Діви. Період вирішення дрібних, але значущих питань і справ. День наведення порядку в справах, на робочому місці, у документах та договорах. Вдома також потрібно наведення порядку, вирішення невідкладних питань у комунальній, побутовій сфері. Можливе придбання, оновлення обстановки в будинку, меблів, побутової техніки. Косметичний ремонт в будинку, квартирі, на дачі. У відносинах не чіпляйтеся до дрібниць і постарайтеся бути менш критичні.
13 липня 2018- Молодик, приватне Сонячне затемнення в знаку Рака. Починається коридор затемнень. Найбільш важливі справи і питання, далекі поїздки і подорожі - краще перенести на період після коридору затемнень. У період затемнень слід приділити особливу увагу питанням здоров'я. Затемнення в знаку Рака, і знаку Лева зачіпають органи травлення, шлунково - кишковий тракт і серце, кровоносну систему. Можна почати курс очищення кишечника і кровоносної системи, крові. Фізичні навантаження в цей період повинні бути помірними.
15 - 17 липня 2018- напружений період на транспорті, авіаційному транспорті. Якщо вам необхідно здійснити авіапереліт, авіаподорож - прислухайтеся до своєї інтуїції. І при відчутті напруги - перенесіть поїздку на більш пізній час. Складні погодні умови. Літні шторми, бурі, атмосферні аномалії, урагани і грози.
19 - 20 липня 2018- локальна фінансова криза. Можуть знадобитися несподівані витрати. На роботі та у справах форс - мажорні ситуації. Будьте готові до складних ситуацій. Вам знадобиться швидка реакція, щоб вчасно вирішити кризові питання. Розвиток світового економічної і геополітичної кризи. Загострення протистояння на міжнародній політичній арені. Локальні військові конфлікти.
23 липня 2018- Сонце переходить у знак Лева. Творчий період. Гарний час для відпочинку на природі, літньої відпустки, проведення часу на дачі.
26 липня 2018- Меркурій розгортається в зворотний рух у знаку Лева. Це традиційний період затримок в отриманні інформації, роботі засобів зв'язку. Отримана інформація може бути перекручена, вас можуть неправильно зрозуміти. Проблеми у ділових поїздках, оформленні документів, рух товару та грошових коштів, - така традиція цього періоду. Контролюйте деталі, інакше помилки можуть мати серйозні наслідки. У прямий рух Меркурій повернеться - 19 серпня.
27 липня 2018- повний Місяць, повне Місячне затемнення. Місяць у знаку Водолія, Сонце в знаку Лева. Завершується коридор затемнень. З цього дня ви більш чітко і ясно будете уявляти собі подальший розвиток подій. Деякі питання і ситуації, які здавалися нерозв'язними, будуть вирішуватися в напівавтоматичному режимі. Але, без вашого зусилля повноцінного виходу з кризових ситуацій не відбудеться. Впевненості в собі і тактичного таланту вам.
У серпні 2018 ключовою подією стане розворот Урану в зворотний рух. Продовжиться розвиток новітньої науково - технічної революції. З-під сукна будуть вилучені винаходи у сфері енергозбереження, перетворення енергії Сонця, вітру, води в електроенергію. Розпочнеться завершення влади нафтодолара, ери бензинових двигунів. Буде створюватися транспортна інфраструктура Ери Водолія на зовсім інших принципах і технологіях. Починається реалізація струнного транспорту, транспорту на магнітній подушці.