Зачісці цієї дівчинки заздрять навіть дорослі красуні. А все завдяки татові!

Про важке життя самотніх матерів ми чуємо постійно. А ось тато, поодинці виховує дітей, для нас явище незвичне. Між тим, таким татусям теж доводиться несолодко.

Грег Вікхерст (Greg Wickherst) з Колорадо, США, поодинці виховує свою дочку Іззі. Він старається з усіх сил, щоб дівчинка ні в чому не потребувала, і була так само щаслива і безтурботна, як і її однолітки з повних сімей. Грег одягає малу, годує, допомагає завжди і у всьому. Але Іззі зростає, і в один прекрасний день їй потрібна допомога в тому, що для тата буде складніше вищої математики.., інформує Ukr.Media мода та краса.

Іззі потрібно було підстригти. Грег вирішив, що запросто впорається сам, і зовсім ні до чого вести дитину до професіонала. Він взяв ножиці і обстриг все, що йому здавалося зайвим.
Але коли Іззі побачила себе в дзеркалі, вона залилася сльозами — це була катастрофа! Дівчинка була вже в тому віці, коли їй хотілося бути красивою... Ось тільки брутальний тато поняття не мав, як їй допомогти. «Раніше я просто її причісував, і все. Одного разу спробував зробити хвостик, і чомусь довго не міг зрозуміти, як...» — згадує Грег.


Чоловік розумів, що з віком вимоги до власної зовнішності у дочки тільки зростуть. І тоді він вирішив, що стане для свого малятка особистим стилістом. Грег працює в місцевому коледжі, де, крім усього іншого, є школа для стилістів та візажистів. У свою обідню перерву чоловік відправився в клас до майбутнім майстрам краси і попросив студентів навчити його робити зачіски.

Студентки курсу були просто зачаровані цією історією і відразу погодилися. З тих пір Грег опановує майстерність стиліста.
І результат дуже вражає! Чоловік завів сторінку на Фейсбук і назвав її «Керівництво з підкорення волосся від Грега Вікхерста» («Greg Wickhert's Dads Guide to Surviving Hair» ). І тепер десятки тисяч людей стежать за тим, що ще придумає для улюбленої доньки цей чудовий тато.

Грег дуже гордий собою, адже він вже навчився робити зачіски, які цілком підійдуть навіть для світського рауту.

Тепер якщо сім'ї знадобиться додатковий дохід, Грег цілком зможе підробляти стилістом. А поки Іззі щодня радісно ходить до школи, де всі захоплюються її волоссям.
Здавалося б, не чоловіча це справа — стригти і причісувати. Але хто зможе посперечатися, що Грег Вікхерст справжній Чоловік — з великої літери? Заради своєї маленької принцеси цей чудовий тато готовий на все.