Кого люблять гроші?

Людина заробляє досить пристойні гроші - але, як не дивно, цих грошей її постійно бракує.

Часто відбувається так, що людина працює на кількох роботах, постійно вишукує додаткові джерела заробітку, і, як наслідок, заробляє досить пристойні гроші - але, як не дивно, цих грошей йому постійно бракує. Чому так відбувається і кого насправді "люблять" гроші?
Ситуацію спробували пояснити психологи. На їхню думку, володіє величезним значенням відношення самої людини до грошей. Часто у людей, які постійно відчувають гостру нестачу фінансів, психологи виявляють певні внутрішні установки, які самими людьми не усвідомлюються. Зазвичай такі установки фіксують у собі інформацію, що гроші являють собою щось "брудне", в результаті чого, ледь отримавши зарплату, людина підсвідомо прагне позбутися від неї, інформує Ukr.Media бізнес.

Незайвим буде згадати, як ставилися до грошей батьки? Дуже часто вищеописані установки переходять до дітей саме від них. Крім того, у багатьох сім'ях підростаючому поколінню просто не прищеплюється дбайливе ставлення до грошей.
Гроші самі по собі - це не зло, і не благо. Це еквівалент матеріальних ресурсів, які необхідні людині для життя. І щоб вибороти "любов" грошей, необхідно навчитися планувати свій бюджет, раціонально підходити до витрат. В даний час існують навіть спеціальні комп'ютерні програми, які можна використовувати для ведення домашньої бухгалтерії.??