Який колір носити за гороскопом, щоб завжди щастило

​​Ми зібрали варіанти суконь і ювелірних прикрас, які будуть не тільки стильно виглядати, але і підійдуть вашому Знаку Зодіаку.

Купуючи одяг і прикраси, найчастіше ми покладаємося на власні пристрасті, симпатії і модні тренди. Астрологи кажуть, що з кожною людиною, залежно від її знаку зодіаку, пов'язаний певний колір і дорогоцінний камінь, які несуть щастя, гармонію або удачу. Ми вирішили зібрати підбірку суконь і ювелірних прикрас, які будуть не тільки стильно виглядати, але і підійдуть вашому знаку зодіаку, інформує Ukr.Media.
Овен
Для енергійних оптимістів Овнів астрологи радять червоний колір. Цей колір відображає прагнення до лідерства, силу і пристрасть. З дорогоцінних каменів Овнам підходять діаманти, які здатні повернути їм бадьорість і гарний настрій.

Телець
Тельці, як люди творчі і спокійні, перебувають у вічному пошуку своєї тихої гавані, і вечірок завжди віддають перевагу тихим вечорам. Їм підійде синій колір, який відмінно налаштує Тельців на мирний лад і внесе спокій. З дорогоцінних каменів Тельцям підійде топаз. Цей камінь здатний уберегти їх від негативної енергетики.

Близнюки
Людей, народжених під знаком Близнюків, вважають найбільш комунікабельними і товариськими. Їх колір - жовтий. Він символізує спілкування, потяг до нових знань і самовираження. Перли, в якості амулету, допоможуть Близнюкам уникнути недоброзичливців, на яких вони завжди можуть натрапити через свою відкритість.

Рак
Раки творчі і чутливі натури, яким дуже підійде срібний колір, як символ гармонії з собою. Для досягнення ще більшої гармонії, Ракам знадобиться топаз. Цей камінь налаштовує на успіх і посилює відчуття цілісності.


Лев
Для сонячних Львів, природно, кращим кольором буде золотий, а каменем - топаз. Він зможе заспокоїти буйних львів.

Діва
Знак Діви асоціюється із землею і родючістю, тому людям, народженим під цим знаком підійдуть відтінки хакі. Камінь сапфір, як символ цнотливості, ідеально підійде Дівам.

Терези
Терезам, мабуть, везе в прийдешньому сезоні, де в моді пастельні тони. Їх колір - ніжно блакитний, який несе спокій і вважається одним із найдуховніших кольорів. Камінь Терезів- хризоліт. Його дуже рідко використовують для ювелірних прикрас, але якщо Терези все ж знайдуть браслети і кільця з хризолітом, то він точно принесе їм впевненість в собі і гармонію.

Скорпіон
Сильним і самовпевненим Скорпіонам відповідає темно-червоний колір, який схожий на чуттєву натуру Скорпіонів. Рубін допоможе їм досягти успіхів у кар'єрі і любові.

Стрілець
Ще одні щасливчики, Стрільці, чий фіолетовий колір названо трендом року. Стрільцям цей колір несе удачу, допомагає посилити уяву і творчі здібності. Камінь сапфір здатний приборкати непостійність Стрільців, які часто страждають через занадто широке коло своїх інтересів і хапаються за кілька справ відразу.

Козеріг
Козероги стабільні і практичні, тому їм дуже підійде коричневий колір, і інші темні кольори, що асоціюються з землею. Камінь гранат - головний провідник удачі для Козерога.

Водолій
Блакитний колір допоможе Водоліям заспокоїтися, позбутися негативних емоцій і надихнутися на нові подвиги. Камінь сапфір зведе гармонію з собою в абсолют.

Риби
Для збереження внутрішнього балансу у Риб, астрологи радять носити синій колір. В якості каменю підійде аквамарин. Він дасть впевненість в собі і додасть сміливості.

​​