Конфлікт між двома односельцями на Закарпатті закінчився реанімацією

Конфлікт між двома односельцями на Закарпатті закінчився реанімацією
Лікарі діагностували важкі травми голови

За фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 27-річному жителю с.Кобилецька Поляна поліцейські Рахівського відділення поліції розпочали слідство. Особу, причетну до вчиненого, правоохоронці встановили. Зараз вирішують питання про повідомлення йому підозри у вчиненому.

До поліцейських Рахівського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення з важкими травмами голови доставили 27-річного мешканця с.Кобилецька Поляна. 

Правоохоронці з’ясували, що до побиття чоловіка причетний 19-річний односелець потерпілого. За попередніми даними, напередодні між чоловіками неподалік сільського магазину виник конфлікт, у ході якого фігурант справи наніс удар рукою по голові потерпілого. В результаті чоловік знепритомнів, а коли прийшов до тями, товариші його відвели додому. Після погіршення самопочуття, чоловік звернувся за допомогою до медиків. Лікарі діагностували у хворого важкі травми голови, наразі він перебуває у реанімаційному відділенні районної лікарні Рахова.

Відомості про дану подію слідчі внесли до ЄРДР, попередня правова кваліфікація злочину – ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Слідство у справі триває. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи підозри у скоєному та обрання йому міри запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.  ​