На перший погляд звичайний пляж. Але сюди масово валять туристи, щоб хоч оком поглянути на це диво

​Це дивовижне місце.

У Владивостоці існує невимовної краси пляж, цілком всипаний красивими, блискучими і різнокольоровими, немов у калейдоскопі, осколками скла. Зараз це дивовижне місце – місцеве надбання. Пляж особливо охороняється владою, але так було далеко не завжди, інформує Ukr.Media.

Ще зовсім недавно по сусідству з цим пляжем розташовувалася звалище. Частина пляшок і склотари, що везли на неї, розбивалася і потрапляла в море.

Практично неможливо було пройтися по пляжу, не порізавши ногу об уламок битого скла. Але минув час, і природа зробила свою справу!

Хвилі рік за роком полірували скло і, в кінцевому підсумку, перетворили пляж у чарівної краси місце, зробивши з битого скла приємну на дотик і вигляд гальку.



Всього лише за пару десятиліть природа перетворила відходи людини в диво. Вона немов продемонструвала свої сили і залишила нам привід задуматися.



Зараз "Скляний пляж" користується величезною популярністю у туристів в будь-який час року, сюди приїжджають як просто позасмагати, так і помилуватися чудовими краєвидами.