Колір очей визначає не тільки особливості зовнішності, але й говорить про характер людини

​Що ж можуть сказати про колір очей вчені?

Колір очей ми успадковуємо від батьків. Очі тісно пов'язані з мозком, а значить, риси зовнішності можна зіставити з рисами характеру. Ось інформація про власників різних кольорів очей, інформує Ukr.Media.
Зелені
Якщо у вас зелені очі, то, швидше за все, ви життєрадісна людина з креативним мисленням. Ви володієте внутрішньою гармонією і викликаєте симпатію.
Сірі

Сірі очі вважаються різновидом блакитних. Світлий відтінок говорить про закритість. Люди зі світло-сірими очима не стануть відкриватися першому зустрічному, вони будуть довго перевіряти співрозмовника.
Блакитні
Блакитноокі люди тактовні і схильні до дотримання пристойності. Разом з тим вони розумні і сильні. Причому мова йде як про моральну, так і фізичну силу. Блакитноокі легше переносять біль і повільніше п'яніють.
Карі
Кароокі - природжені лідери. Навіть якщо внутрішньо вони в чомусь сумніваються, зовні цього помітно не буде. Вони завжди виглядають впевненими в собі, наполегливими і готовими до досягнення цілей. Чим більш темні очі у людини, тим активніше працює мозок.