Декілька порад про те, як правильно підібрати свій аромат

​І не розчаруватися.

У жінки повинно бути щонайменше три аромати: для щоденного використання, для вихідного дня і для вечірнього виходу в світ (можна використовувати для романтичних побачень), інформує Ukr.Media.
Завжди приємно отримати в подарунок парфуми, і особливо, коли запах припав тобі до душі. Але так буває не часто, в основному ти просто береш презент, ставиш його на туалетний столик і з часом забуваєш.
Дуже складно вибрати аромат для іншої людини. Тут важливо знати все: його спосіб життя, уподобання, риси характеру і таємні бажання. Тому, тільки ти знаєш себе краще всіх і «свій аромат» ти повинна вибрати сама.
Ти розумієш, що аромати для роботи, для відпочинку і для побачення повинні бути різними, тому перш ніж піти в парфумерний магазин чітко визначся - що саме тобі потрібно.
Якщо без допомоги консультанта не обійтися, то ти повинна озвучити завдання гранично ясно і розповісти фахівцю, яке враження ти хочеш справити на оточуючих. Наприклад: «ніжна, легка дівчина з багатою уявою», «амбітна, честолюбна жінка-керівник, яка завжди досягає мети» або « динамічна, цілеспрямована, яка віддає перевагу активному способу життя» і т. д.

Якщо вибираєш духи самостійно, то в цьому випадку ти повинна розслабитися, ні про що не думати, а просто нюхати всі аромати, за якими потягнулася рука. Звичайно, ти повинна розуміти, що дизайнери постаралися і зробили всі спроби залучити покупців до своєї продукції. Не звертай увагу на флакон і назву бренду, просто вибирай «свій запах». Вподобані аромати нанось на блоттери (це важливо) та відкладай в сторону. Тільки потім, коли визначишся з трійкою лідерів - нанеси на тіло.
Розкриємо секрет: тип духів можна визначити, орієнтуючись на дизайн флакону. Є негласне правило серед виробників парфумів: чим прозоріша рідина й флакон, тим легше аромат. Світлі і прозорі парфуми краще використовувати вранці або вдень. Для вечора дизайнери пропонують флакони з темного скла, запах у них - глибокий і насичений.
Ніколи не купуй духи відразу. Спробуй протягом дня поспостерігати за ароматом: він буде змінюватися, і розкриватися, тому щоб уникнути сюрпризів, відклади покупку на добу. Проведи опитування серед близьких тобі людей. Це допоможе скласти думку про запах, який будуть чути навколишні.
Звичайно, тобі ще не раз доведеться відвідати магазин, перш ніж ти визначишся з купівлею і цей факт не повинен тебе бентежити. Вартість хороших духів досить велика, тому - витрать гроші з розумом.