Гороскоп на тиждень: Дівам потрібно розібратися з фінансами, а Козерогам залагодити конфлікти в родині

Гороскоп на тиждень: Дівам потрібно розібратися з фінансами, а Козерогам залагодити конфлікти в родині
Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня підготувала астролог Любов Шехматова

ОВНИ
Партнерські відносини є життєдайним джерелом, автономне плавання заборонено. Сила ваша в гармонійній діловій команді і міцному шлюбі. Не тягніть ковдру інтересів на себе, живіть в любові та злагоді, ваша роль в союзі – дати шанс обранцю самореалізуватися як особистості, максимально сприяючи у всьому. Окрилюйте, надихайте кохану половинку і неодмінно виконуйте всі її побажання!

У дружньому оточенні дежа вю, якщо відносини себе вичерпали, не мучте один одного, будете деградувати. Шукайте нові спільні інтереси для прогресивного розвитку. Якщо їх немає – дистанціюйтеся.

ТЕЛЬЦІ
Навколо вас таємне стає явним, все, хто маскувався, покажуть справжній лик далеко не приємний. Ви також знайдете, що в багатьох речах були сліпі, а тепер прозріли. Особливо на службі. Не ухиляйтеся від роботи, творчий ентузіазм повинен вас запалювати в будь-якій справі. Зараз ви солдат трудівник готовий закрити амбразуру ділових навантажень не розраховуючи на кар'єрні лаври. Ви повинні стати фахівцем широкого профілю і довести всім свою кадрову цінність! Дбайте про сімейне благополуччя і не виносьте сміття з хати! І пора "прибарахлитися", поміняйте гардероб, зачіску. Зовнішній вигляд вимагає "перетворення"! Ви повинні подобатися і тримати на "магніті" бажань улюблених!

БЛИЗНЮКИ
Досить грузнути в побутовій трясовині, завершуйте домашні справи, вас зачекалася публічна арена. Ви блискучі ерудити, володієте ораторським даром, почуттям гумору, талантом тамади. І привабливим романтизмом. Будьте в центрі уваги, розважайтеся, прагнете зробити оточуючих щасливими, надихайте тих, хто занепав духом. Світські "тусовки", святкові шоу нині невід'ємна частина буття. З вами скрізь має бути весело, цікаво. А якщо закохалися в роботу (вона в цьому році благословенна), це чудово, зараз кується майбутнє кар'єри! У шлюбних пар ідилія, кращих помічників (вони огорнули вас турботою, у всьому допомагають) годі й шукати.

РАКИ
Вам належить розриватися між двома фронтами: сім'єю і роботою. На посадовий олімп не рвіться, а шукайте розраду в творчій роботі, натхненному справі і неодмінно зако^-^теся, навколо пурхають любовні янголи! А якщо на серці порожньо - поганий знак, ви деградуєте, роблячи себе нещасними як зараз, так і в майбутньому.

Одночасно дбайте про сімейне благополуччя, тут б'ють струмки життєдайних сил. Конфліктів слід уникати (бережіть шлюбні узи), на сторонні ресурси на розраховуйте, чужий хліб швидко черствіє. Ви самодостатня особистість, знаєте, чого хочете і здатні досягти бажаного, адже володієте прекрасними діловим досвідом і професійними навичками. Діти, улюблені надзвичайно порадують своїми успіхами. І пам'ятайте про чужу чорну заздрість, ви під дулом людей духовно нерозвинених. Чужого не беріть.

ЛЕВИ
Уникайте по можливості рутини, вона пригнічує. Для підняття тонусу слід урізноманітнити буття, додати яскравих емоційних фарб в життєву палітру. Рухайтеся (але не далеко від будинку, далекі турне відкладіть), вас всюди будуть зустрічати з радістю і любов'ю. Міняйте обстановку, знайомтеся з цікавими людьми, наповнюючи душевні судини свіжими враженнями, потрібною інформацією. Цікавитися потрібно всім, отримані знання стануть в нагоді неодмінно.

Ліві "лямури" скасовуються: будинок, сім'я - це благословенна територія, де можна випускати пар пристрасті. Кермо влади в ваших руках, дійте, а якщо шлюбна половинка "брикається" - виховуйте. І не смійте бути подкаблучникамі!

Тема здоров'я актуальна і серйозна (хронічні хвороби вимотують), дотримуйтеся здорового способу буття, не перевтомлюйтеся, найменший збій в ритмах організму (який є збалансованою системою), то сигнал, що ви десь порушили режим "праця-дозвілля".

ДІВИ
Нічого не займайте, потрібно терміново зробити ревізію доходів і витрат, розплатитися з боргами, виконати дані обіцянки. У соціумі ви авторитетна постать, блискуче процвітаєте. Живіть на повну "котушку", плекайте в серці радість, займайтеся благодійністю, реалізація найпотаємніших задумів набирає успішних обертів, де "хочу" святкуватиме перемогу.

Сфера контактів найбільш плідна, знайомтеся, активно спілкуйтеся з людьми, з якими вас об'єднують спільні інтереси, зав'язані відносини є транслятором удачі. З колегами, сусідами, братами, сестрами складуться чудові стосунки.

Увага шлюбним парам: нині партнер є опорою, мудрим наставником і дуже в вас потребує. Будьте з ним як нитка з голкою. Романтичних пригод не шукайте, від них одні неприємності. І стримайте трудовий запал, займайтеся тільки тим, до чого лежить душа. Це запорука гарного самопочуття і здоров'я.

ТЕРЕЗИ
Виходьте на подіум, життя набирає запаморочливих обертів, презентуйте себе, ви яскравий публічний лідер і дипломат, здатний блискуче направляти колективну енергію в потрібне для себе русло. Але стоп! Ні з ким не воюйте, вирішуйте всі непорозуміння дружелюбно, дотримуючись компроміс інтересів. І матеріальних першу чергу. Фінансова Фортуна ще посміхається, але не будьте скнарою, діліться обсипаними благами (їх навіть занадто), адже всім повинно бути добре. Щиро обдаровуючи, фінансуючи благі справи, ви примножуєте власне багатство (здоров'я, гроші, енергію, кар'єрний статус) на майбутнє. Рука, що дає не збідніє. Спирайтеся на гідних друзів, а від старих любовних зв'язків позбавляйтеся.

СКОРПІОНИ
Підіть у тінь. Стартує кармічна смуга, закликаючи відпрацювати незавершені проблеми. Не здумайте влаштовувати бойкот обставинам, а смиренно робіть те, що від вас вимагається, частіше усамітнюйтеся, тоді інтуїція підкаже правильне рішення. На службі очікуються зміни, працюйте на мінімальних обертах, щоб не нашкодити здоров'ю. І не вдавайтеся до авторитаризму, ви сильна владна особистість, володієте шармом чарівності, тримайте в руках таємні важелі впливу. Керуйте мудро, щоб жити з усіма в мирі та злагоді. На особистому фронті все відмінно, партнери вас обожнюють, підтримуйте вогонь в сімейному вогнищі.

СТРІЛЬЦІ
Ви улюбленці публіки, що стимулює романтичний шал, але далі легких фліртов це не повинно поширюватися. Тихо, не афішуючи, втілюйте в життя стратегічні плани (думаючи про майбутнє), реванш не за горами. Ви фартові тактики, володієте магією впливу, знаєте на які кнопки натискати, де знайти високих покровителів заради досягнення поставленої мети. Робіть ставку на публічну діяльність (політики в зеніті слави), об'єднуйтеся разом з союзниками по духу. Загальні погляди, переконання, повага до колективних інтересам – ось непорушний фундамент, на якому формується ваше щасливе майбутнє. І не пускайте в свій простір людей, яким мало довіряєте.

КОЗЕРОГИ
Ви покликані балансувати між будинком і роботою, обстановка вкрай наелектризована, в сімейних стінах відбуваються кардинальні зміни, спровокованими конфліктами, розбіжностями. Зосередьтеся на професійній сфері, там джерело творчого натхнення для кар'єрного просування, матеріального зростання. Тут Вертикаль "начальник-підлеглий", "батьки-діти" ключова, що вимагає вкладення великих зусиль. Уникайте гострих кутів, намагайтеся з усіма подружитися. Вищі сили нині дають талант дружити, з тими, чиї інтереси, світогляд співзвучні вашим. Якщо хтось не вписується в ці цінності, значить вам не по дорозі. Дружба для вас нині – вища іпостась любові. Увага тим, хто облаштовує особисте щастя.

ВОДОЛІЇ
На сердечному небосхилі сонячно. Партнер вписується в ваш ідеал поруч, любіть його, вчіться "підтанцьовувати" в критичний момент, адже обранцеві призначено рулити в тандемі, а ваша роль – тонко реагувати на найменші зміни його настрою, смаків, запитів. Тримайте себе під жорстким контролем, не бунтуйте, всередині причаївся джин агресії, випустивши його на волю – фатально зруйнуєте своє життя і здоров'я. Егоцентризм, амбітність – риси, що штовхають на шлях регресу. У кар'єрі все прекрасно (у начальства в фаворі), якщо обрана професія відповідає покликанню – ви щасливчики. А якщо ні, терміново шукайте, часу залишилося мало! Високі покровителі в соціумі до ваших послуг. І пам'ятайте: честь професійного мундира святе! Сумлінно співпрацюйте в діловій команді без претензій до колег. Їм потрібні ваші поради, досвід для самореалізації.

РИБИ
Якщо вас захльостують бурхливі пориви і бажання, душа знемагає під пресингом незадоволеного "хочу" (і в любові теж), а реальність диктує свої умови, шукайте золоту середину, "беру-даю" слід врівноважити. Максимально пощастить тим, хто сумлінно працював, роботодавці розщедряться, повернуть борги. Не сачкуйте, йдіть на ризик, творчо експериментуйте, не бійтеся форс-мажорних ситуацій. Саме в авральних обставин ви загартовуєтеся як фахівець, "набиваючи" собі кадрову ціну.

Джерело  ​