Гороскоп з 14 по 20 жовтня: Тельцям потрібно берегти шлюбні узи, а Дівам – не відмовляти собі ні в чому

Гороскоп з 14 по 20 жовтня: Тельцям потрібно берегти шлюбні узи, а Дівам – не відмовляти собі ні в чому

ОВНИ
Плекайте в серці любов, уникайте дій за правилом "розділяй і володарюй". Уміння досягти компромісу інтересів, завоювати повагу залізним терпінням і відповідальністю допоможе закласти базу успішної співпраці на майбутній рік. Спирайтеся на гідних супутників (нехай керують), йдучи назустріч їхнім побажанням. На кар'єрному шляху іспит долі на професійну зрілість триває, тому якщо начальство закручує гайки, не зліться, а дякуйте - значить вам це потрібно.

ТЕЛЬЦІ
У професійній сфері грядуть проколи. Не піддавайтеся на провокації, уникайте зловживань, коріться "просунутому винахідливому" шефу, у якого сім п'ятниць на тиждень. Ви залежні від обставин, чужих ресурсів, запитів. З любов'ю і творчим вогнем трудіться на службі, дотримуйтеся посадової субординації, радісно беріться за додаткові обов'язки, підробляйте на стороні. Зараз ви солдатів трудового фронту для якого прохання про допомогу є святим обов'язком – плата буде еквівалентною. І бережіть шлюбні узи (кращого партнера не знайдете!), облагороджуйте сімейне гніздо. Контакти зі Скорпіонами вкрай необхідні, закриєте боргові хвости.

БЛИЗНЮКИ
Слідкуйте, щоб матеріальні блага не стали яблуком розбрату з половинкою. Любовні стосунки проходять фазу перетворення, де вам відведена роль люблячої мудрої половинки. Якщо партнер вам допомагає, піклується – чудово, разом гори звернете. І неодмінно закохайтесь в роботу, направивши творчий вогонь в службове русло, тоді ваша кадрова цінність в колективі зросте до захмарних висот. Живіть власним розумом, просувайте свої інтереси. Чим ширше ваш кругозір, тим інтенсивніше йде духовний розвиток. А чужі моралі тільки зіб'ють з істинного шляху. Піддаватися чужим маніпуляціям категорично заборонено. Нині ви сам собі учень і вчитель. Тримайтеся Скорпіонів.

РАКИ
Поставте власне почуття гідності на п'єдестал, якщо ви не диктатор, а дбайливий сім'янин, самоповага трансформується в колосальну віру в самого себе. Ця внутрішня впевненість здатна творити чудеса! Ви повинні знати чітко чого хочете. Зараз активізуються спадкові риси, тому мир і благополуччя в сім'ї вкрай важливі, а коли тільки "пиляти" рідних за недоліки, нічого путнього не вийде, яблуко від яблука недалеко падає, просто любіть їх і допомагайте у всьому! І нехай робота стане вашою музою, тоді вдасться направити службове судно в успішному напрямку.

ЛЕВИ
Намагайтеся отримати максимальну вигоду від збігу обставин, можете заводити потрібні знайомства, яким судилося позитивно вплинути на майбутнє. Заради плідного результату сконцентруйте енергію на найважливіших напрямках діяльності, за умови, що вона сприяє творчій самореалізації. Зараз ви самі творці свого щастя, а коли хтось ставить палки в колеса, женіть тих капосників геть! Увага шлюбним парам: якщо відносини зайшли в глухий кут, партнер ланцюгами огорнув вас (сіє ворожнечу), це ненормально. Сміливо приймайте кардинальне рішення для виходу. Ви рульовий в союзі. Або дружно деградуйте. Головне зберегти домашнє вогнище. Тримайтеся Терезів.

ДІВИ
Відпустіть тугі пояси, економити на копійках не треба. Насолоджуйтесь, не відмовляючи собі ні в чому, і неодмінно побалуйте інших подарунками, профінансуйте потреби домочадців. Наказ "хочу" є першочерговим, а "треба" почекає. Перш за все для підтримки здоров'я слід обмежити коло трудових навантажень. Займайтеся тим, що радує душу і не примушуйте себе заради грошей виконувати роботу, що пожирає дорогоцінні сили. Допомагайте нужденним: благодійність, спілкування з цікавими особами повинні стати невід'ємною частиною буття. Нині ви володієте даром психолога, але стежте за язиком, сказане слово має магічний вплив на оточуючих. Ця зброя в ваших устах здатна "вбивати" або "воскресати". Спілкування зі Скорпіонами має позитивний ефект.

ТЕРЕЗИ
У вас прекрасна здатність до адаптації, духовне перетворення триває. Викорінюйте недоліки, комплекси, звільняйтеся від ланцюгів різних залежностей, ви покликані стати кращими скрізь! Презентувати себе в соціумі. На щастя, прибуткова сфера зараз під крилом удачі, тому багатійте, а досягненнями неодмінно діліться з оточуючими! Робіть наполегливо те, що вважаєте за потрібне, і дивіться, щоб це не завдало шкоди сім'ї, узгодьте все з рідними. Хвалитися не слід, накличете біду, ваше завдання – вболівати за суспільство, стати гідним благородним другом всім, кого пошле доля. І не смійте "стріляти" по сторонах! Ганьба, ваші романтичні захоплення – то ілюзія. Скорпіонам слід віддати борги.

СКОРПІОНИ
Завдяки яскравій харизмі, рейтинг тримається на висоті. Конкурувати з вами сенсу немає. Енергетичні "вливання" багатьох людей сконцентровані на вашу персону. А кому багато дається, з того і багато спитають. Сміливо йдіть до наміченої мети, бездіяльність – верх нехлюйства. Однак зараз на життєвій сцені розігруються сценарії кармічних подій, пов'язаних з владою, відповідальністю, кар'єрними амбіціями, де вас оточують авторитетні персони, яким ви зобов'язані. Намагайтеся чужу допомогу використовувати для власних потреб і не сурміть про сокровенне навколо. Найчастіше усамітнюйтеся, щоб приймати правильні доленосні рішення.

СТРІЛЬЦІ
Відсіявши зерна від плевел в дружній сфері, зміцнюйте по-новому дружні узи, але не за рахунок меркантильних інтересів, а керуючись духом братерства, єдності світоглядів, що стане запорукою життєвого процвітання, лідерського авторитету. Ваша творча роль в колективі – забезпечити порядок, стати оплотом надійності, справедливим арбітром. Зараз живете за подвійними стандартами, але майте на увазі: прикидаючись святими, приховуючи "грішки" від оточення, даремно стараєтеся, вас ганебно викриють. Не плямуйте совість! Це "міна" під фундамент майбутнього.

КОЗЕРОГИ
Час зайняти вигідну нішу в посадовій ієрархії. З радістю поспішайте на роботу, де вас зігріє сонце кар'єрного успіху. Якщо робота творча, цікава - прекрасно, перспективи зростання дуже привабливі, тільки гармонізує себе. Принциповість повинна мати розумні межі. В інтимній любовній сфері дежавю: давня романтична пристрасть знову воскресне, ви будете кохані і бажані. Серця заб'ються в унісон насамперед у тих, хто відчуває духовну єдність із супутником.

ВОДОЛІЇ
Світогляд проходить трансформацію, жити за старими принципами, ідеалам вже не можна, вони себе морально вичерпали. Втім, в соціумі свої правила, тому постарайтеся гармонійно вписатися в його закони, навіть якщо це викликає бурхливий протест, діватися нікуди, головне бути чесними, порядними. Спирайтеся на партнерів, самостійно каші не звариш. Ваша поведінка має бути взірцем моральності. Якщо всередині вирують агресивні бурі, значить ви їх ззовні залучите, як магніт, що, до речі, може нашкодити співпраці. Тримайте себе під контролем, адже ви фаворит у високих чинів (поки що!), і, цілком ймовірно, що ці милостиві привілеї розбещують, усипляючи пильність.
Події тижня несуть кармічний підтекст, тому дізнаєтеся чимало цікавого.

РИБИ
Звикайте до екстриму, у вас тонізуючі американські гірки. Прийшов час розплати: якщо комусь заборгували серцем, справами, грошима – надолужуйте згаяне. А коли вам хтось повинен і бойкотує повернення, істерик не влаштовуйте, на милування нема силування, потерпіть, утихомиривши Его. Сліпе потурання споживчим бажанням небезпечно, зважте всі "за" і "проти", і намагайтеся для підтримки здорового балансу більше працювати на віддачу, бо війна інтересів буде в збиток. Милосердні жертви зараз згубні – співпрацюйте, йдіть назустріч, допомагайте тільки на бартерних умовах. Контакти зі Скорпіонами найплідніші.

Джерело  ​