Таро-прогноз на тиждень з 15 по 21 жовтня 2018 року

​Таро-прогноз містить мудрі поради, які допоможуть оминути неприємності стороною.
Таро-прогноз на тиждень з 15 по 21 жовтня 2018 року
Тим, хто знаходиться в пошуку відповідей на нагальні питання, розклади можуть надати неоціненну підтримку і наштовхнути на вдалу думку, інформує Ukr.Media.
Кожен з розкладів таро показує найближче майбутнє і варіанти розвитку подій. Експерти рекомендують всім представникам зодіакального кола бути уважними, щоб не упустити інформації, що криється між рядків. Цінні поради допоможуть визначитись з напрямком дій, а також вкажуть на можливі перешкоди.
Розклади карт варто вивчати уважно, співвідносячи попередження з подіями з життя. В такому випадку буде простіше зрозуміти, на що вказують і про що попереджають старші Аркани.
ОвенПо карті «Луна» Баранів на початку тижня чекають не дуже приємні події. Аркан вказує на сум'яття і неможливість обрати вірний шлях, а також попереджає про можливі неприємності з боку заздрісників. Овнам важливо зберігати внутрішню рівновагу, щоб виключити промахи.
«Помірність» обіцяє спокійну середину тижня, однак для цього Овнам важливо контролювати емоції і покластися на голос розуму. З цього Аркану вони зможуть взяти кермо влади в свої руки і вирішити всі питання без поспіху. Проблеми, що зустрічаються на шляху, не стануть перешкодою для Овнів, якщо почуття не візьмуть верх.
«Вежа» говорить про новому життєвому етапі, який почнеться раптово. Овнам не варто чинити опір змінам, адже вони обіцяють позбавлення від всього, що заважало розвитку. Їм важливо стежити за змінами, що відбуваються, аби вчасно відкрити двері у майбутнє.
ТелецьТельці на початку тижня зможуть насолодитися успіхами. По карті «Світ» будь-які починання отримують додатковий імпульс, а значить, можна сміливо братися за складні довгострокові проекти. Аркан обіцяє матеріальний успіх і свободу вибору. Не виключено, що Тельці вирушать у подорож, де зможуть розкрити свої таланти і знайти нову мету.
«Імператор» символізує успіх, владу і раціональне мислення. З цього Аркану середина тижня буде ідеальна для здійснення будь-яких планів, що особливо стосуються бізнесу. Карта говорить про додаткові джерела доходу, які Тельці зможуть отримати, якщо перестануть відволікатися на другорядні завдання.
«Маг» говорить про енергію, яка буквально вирує в Тільцях. По цій карті вихідні можуть стати початком нового етапу життєвого шляху. «Маг» символізує пристрасть, а значить, романтичні відносини з п'ятниці по неділю принесуть масу позитивних емоцій.
БлизнюкиЗ 15 жовтня Близнюкам випаде чудова можливість вирішити всі труднощі. «Колесо фортуни» символізує успіх і процвітання: з понеділка можна сміливо братися за складні справи або проекти. Позитивний Аркан вказує на безліч можливостей, і Близнюкам доведеться обрати шлях, який приведе їх до успіху.
«Луна» символізує таємниці, які можуть стати явними для Близнюків лише при уважному відношенні до деталей. З цього Аркану можуть виникнути непередбачені складності, тому не потрібно розголошувати нікому своїх планів.
«Диявол» говорить про спокуси, які будуть переслідувати Близнюків на вихідних. Їм важливо відмовитися від потурання своїм слабкостям і ретельно зважувати кожне рішення. Сильні емоції можуть перешкодити, і їх обов'язково потрібно тримати під контролем.
РакПо карті «Маг» тиждень у Раків почнеться активно. Перед ними відкриється безліч можливостей, які стануть реальністю, якщо відмовитися від довгих роздумів і відкинути страх перед невідомістю. Аркан символізує сміливість і винахідливість.
«Пустельник» говорить про необхідність на час відкласти справи і повернутися до минулого, щоб знайти помилки і виправити їх. З цього Аркану з'являється можливість усунути можливі перешкоди в майбутньому, якщо уважно придивитися до незавершених справ і ще раз перевірити необхідну документацію.
Карта «Смерть» обіцяє зміни, які необхідні Ракам для успішного майбутнього. По цій карті можливі потрясіння, однак впоравшись з емоціями, Раки зможуть позбутися від усього зайвого. Внутрішні зміни допоможуть відкинути сумніви і відмовитися від застарілих ідеалів.
Лев«Верховна жриця» вказує Левам на кмітливість і винахідливість, які допоможуть вирішити заплутані питання. З цього Аркану представникам вогняного сузір'я варто покластися на інтуїцію, щоб не упустити провісників змін. Позитивний Аркан обіцяє удачу та успіх, проте не вказує на терміни, тому квапити події не варто.
Середина тижня пройде у Львів активно. По карті «Суд» їх чекають внутрішні зміни, і Леви зможуть відмовитися від справ, які ведуть у глухий кут. З цього Аркану варто вирішувати проблеми не по-старому, а використовуючи нові методи.
«Правосуддя» говорить про успіх у будь-яких починаннях і про приємні новини. У вихідні дні Левам доведеться грати за правилами і діяти чесно, інакше обман може негативно позначитися на ділових успіхах.
ДіваПо карті «Маг» Діви з понеділка можуть братися за відповідальні доручення і діяти так, як їм підказує внутрішній голос. Аркан вказує на можливість взяти управління ситуацією в свої руки, тому Дівам важливо відмовитися від довгих роздумів.
«Сила» обіцяє Дівам вдале вирішення будь-яких спірних ситуацій і везіння. З цього Аркану їм важливо вірити в свої сили і не відмовлятися від задумів. Середина тижня, судячи з розкладу, буде вдалою для прориву в діловій сфері. Не виключено, що це буде нова посада чи інші позитивні зміни.
У вихідні дні Дівам важливо прислухатися до внутрішнього голосу, щоб не опинитися в дурному положенні. Карта «Луна» вказує на страхи, які можуть перешкодити виконанню планів і найважливіших завдань.
ВагиТерезам на початку тижня, судячи по карті «Суд», варто зайнятися справами минулого. Вилучення цінних уроків з помилок і недоліків допоможе виправити ситуацію, вчасно поставити крапки у справах і звільнитися від усього, що заважає розвитку.
«Іерофант» говорить про нові можливості, які відкриються перед Вагами. Позитивний Аркан обіцяє удачу та успіх, однак для цього важливо стежити за кожною дрібницею, щоб не допускати прикрих промахів.
«Колесо фортуни» говорить про свободу вибору: Терези зможуть почати будь-яку справу, що вважають за необхідне. Аркан віщує везіння, яке важливо використовувати тут і зараз. По цій карті можливі будь-які починання, навіть ті, що раніше здавалися нездійсненними і занадто складними.
Скорпіон«Верховна жриця» символізує розум і інтуїцію, тому Скорпіонам варто уважно поставитись до своїх обов'язків. Їм не треба посвячувати в свої плани велику кількість людей, серед яких можуть виявитися недоброзичливці. Аркан говорить про успіх у майбутньому, тому з 15 жовтня Скорпіонам можна братися за довгострокові проекти.
«Пустельник» закликає відмовитися від поспіху розібратися зі справами минулого, які заважають розвитку. Це можуть бути незавершені проекти, а також відносини, в яких пора поставити крапку.
По карті «Правосуддя» Скорпіонам важливо знайти рівновагу і протистояти спокусі домагатися успіхів нечесним шляхом. Аркан вказує на торжество справедливості, коли вороги і недоброзичливці отримують по заслугах, а постраждалим нагорода дістається і повернення чесного імені.
СтрілецьПочаток тижня пройде у Стрільців у вирішенні особистих питань. По караті «Закохані» їх чекає складний вибір, який, однак, дозволить розібратися зі всіма проблемами і перешкодами. Це може бути новий крок у відносинах або їх завершення.
Середина тижня пройде під впливом карти «Колесо фортуни», і Стрільцям посміхнеться удача. З цього Аркану вони зможуть вибрати будь-який напрям і досягти успіху навіть у тих справах, які раніше здавалися непосильними.
«Помірність» закликає Стрільців до обережності. По цій карті успіх гарантований лише тим, хто не буде квапити події і відмовиться від прийняття поспішних рішень. Карта говорить і про те, що потрібно діяти по совісті, інакше покарання не змусить себе довго чекати.
Козеріг«Пустельник» попереджає Козерогів про те, що вони повинні проявити розсудливість і обачність. Судячи по Аркану, їм з понеділка не варто братися за нові справи, поки колишні не доведені до логічного кінця. Відчуженість від зовнішнього світу допоможе сконцентруватися на роботі і не допустити помилок.
«Вежа» символізує перехідний етап. Козерогам не варто противитися подіями змін: зміни можуть бути болісними, однак при належній увазі Козероги зможуть залишити все зайве за спиною і почати шлях до нових звершень.
По карті «Імператор» Козероги зможуть досягти всього, про що мріяли, і у вихідні дні їм буде надана можливість випробувати свої сили. По Аркану можна укладати вигідні контракти, проводити ділові зустрічі та отримувати додаткову освіту.
ВодолійВодолії зможуть зайняти лідерські позиції і, судячи по карті «Імператор», знайти підтримку з боку владних людей. Цей Аркан говорить про нові перспективи, які стануть доступні лише тим, хто не боїться долати труднощі на шляху до чергової перемоги.
«Імператриця» символізує мудрість і закликає до обережності. Поспіх з цього Аркану загрожує провалом і неприємностями, тому Водоліям не варто поспіхом приймати рішення і намагатися прискорити хід подій. В іншому випадку вони лише віддалять власний тріумф.
«Світ» обіцяє Водоліям успішне завершення всіх справ, однак для цього їм потрібно бути уважними. Незважаючи на згадану безтурботність, завдання самі собою виконуватися не будуть, тому Водоліям важливо вникати в усі подробиці і не упускати жодної деталі.
РибиАркан «Зірка» символізує шлях, по якому Риби обов'язково прийдуть до успіху, якщо не надумають переломити хід подій, пішовши на поводу емоцій. Щаслива карта обіцяє успіх лише тим, хто змириться з долею і піде в заданому напрямку.
По Аркану «Колесо фортуни» Риби зможуть зітхнути вільніше, адже карта символізує вибір шляху і нові можливості. У середині тижня важливо прислухатися до себе і знайти відповідну мету. Рибам не варто відмовлятися від перспективних пропозицій, і для цього їм доведеться розвивати свої здібності та навчатися чомусь новому.
«Дурень» говорить про дурницю і мудрість одночасно. По цій карті все може встати з ніг на голову, тому Рибам знадобиться інтуїція. Внутрішній голос підкаже, хто з оточення намагається їх обдурити, а хто дійсно може надати допомогу і підтримку. Рибам важливо пам'ятати, що все може бути не таким, як здається на перший погляд.​