Гороскоп на листопад 2018: глобальні зміни і феєричні помилки

Гороскоп на листопад 2018: глобальні зміни і феєричні помилки
Листопад - останній осінній місяць - традиційно є одним з найскладніших в 2018 році. Він буде нагадувати стислу пружину - події будуть розвиватися вкрай повільно і монотонно, проте все ж всесвіт подготовав для деяких знаків Зодіаку певний катализатор - він спровокує різкий стрибок, який змінить все життя.

Правлячою планетою в цьому місяці є Марс. Скупчення енергії, яке характерне для періоду верховенства Марса, може як спровокувати серйозні конфлікти, так і стати стартом для чогось масштабного і доленосного.

Гороскоп на листопад 2018 для всіх знаків Зодіаку - дізнайтеся, які важливі зміни чекають вас в цьому місяці.

Для більшості представників зодіакального кола астрологічний прогноз на листопад 2018 говорить про те, що варто мінімізувати вплив сторонніх на розвиток життя в усіх його аспектах. Краще діяти, більше довіряючи власній інтуїції і більш гнучко реагуючи на мінливі обставини - іноді прогнувшись, ви зможете досягти небувалих висот.

Гороскоп на осінь 2018 передрікав для багатьох знаків тотальний успіх - так ось, саме листопада стане піком здійснення мрій для них. Особливими листопадовими щасливчиками всесвіт виділяє Дів, Скорпіонів та Козерогів. Представникам цих знаків відкриваються всі двері: вирувати буде як ділове, так і особисте життя, а всі інші аспекти діяльності будуть плавно підводити вас до глобального щастя і цілісної самореалізації.

Деяким знакам Зодіаку гороскоп на листопад, в свою чергу, радить "притримати коней". Наприклад, зірки пророкують конфліктний місяць для таких знаків, як Овен, Терези і Стрілець. Особливо "гострі" ситуації будуть виникати на роботі, що може негативно відбитися на вашому майбутньому. Постарайтеся хоча б самі не провокувати суперечливі ситуації.

Цікаво, що досить холодний листопад також готує певний гарячий сплеск в любовному контексті для таких знаків, як Телець, Лев і Риби. Любовний гороскоп на листопад 2018 року передбачає наростання активності на особистому фронті, при чому ви будете із завидною легкістю досягати взаємності від своїх предметів обожнювання. Якщо і будуть виникати критичні ситуації у відносинах, то вони тільки дозволять перейти на наступний рівень і зміцнити пару. Самотні представники знаків Зодіаку можуть знайти свою любов, про яку прийнято говорити "на все життя". Щоправда, варто відзначити, що для досягення мети необхідно взяти ініціативу в свої руки.

І традиційно, гороскоп на осінь, а саме на листопад, попереджає всіх знаків Зодіаку про можливі проблеми зі здоров'ям. Застуди, вірусні захворювання і загальна слабкість можуть загрожувати абсолютно всім знакам Зодіаку, але все ж деякі виявляться особливо вразливими у цей період. Так, найбільш ретельно про своє здоров'я повинні подбати Близнюки, Раки та Водолії. Цим представникам гороскопу необхідно бути максимально обережними, і не забувати про планові огляди у лікарів. Намагайтеся зберігати спокій і не перепрацьовувати - мета не завжди виравдовує засоби. У вашому випадку - кількість сил, витрачена на безглузду роботу, не відповідає кінцевим результатам, тому запасіться терпінням і просто залиште реалізацію "наполеонівських планів" до кращих часів.

Джерело  ​