Гороскоп на тиждень: Дівам пора ризикувати, а Тельцям потрібно позбутися поганих звичок

Гороскоп на тиждень: Дівам пора ризикувати, а Тельцям потрібно позбутися поганих звичок
Астрологічний прогноз з 18 по 24 листопада для всіх знаків зодіаку

ОВНИ
Збалансуйте бажання і можливості, проявляйте щедрість (душевну, матеріальну) і все буде чудово, отримаєте максимум задоволення від життя. На ідеологічні теми не сваріться, доводячи свою правоту, у кожного вона своя. Тим більше що зараз ви схильні помилятися. Майте справу тільки з довірчими особами, висока ймовірність стати жертвою шахраїв. І самі не робіть нікому капостей (навіть якщо таємні вороги покажуть справжнє обличчя).

Займайтеся сімейними справами, зміцнюйте домашню фортеця, а кар'єра в ліс не втече. Те тема відпрацьована, освоюйте роль зразкового сім'янина. У шлюбних пар кармічне дежавю позаду, шліфують відносини, любіть один одного. Потрібно допомогти благовірним самореалізуватися на професійній ниві, це на даний момент їх доленосне завдання. На відміну від вас. Контакти з Рибами необхідні, але дуже напружують.

ТЕЛЬЦІ
Попрацюйте над зміною іміджу, гардероба, ваша мета – навести гарний марафет, позбутися поганих звичок і стати зразком для шлюбних супутників. Вони впливові, привабливі, тому і ви не повинні підкачати! Мудро підійдіть до теми партнерства, розподілу загального бюджету, де гроші не повинні стати яблуком розбрату (партнер нині схильний до тринькання). Розважальне дозвілля проводите разом. Зараз закладається фундамент співпраці на майбутній рік. Тягнути робочий віз слід у дослідній і грамотній професійній діловій команді, об'єднаній спільними матеріальними, духовними інтересами, дружбою.
Ключове завдання (на півтора року) -самоосвіта. Вчіться, розширюйте горизонти своїх знань, підвищуйте інтелектуальний рівень, активно спілкуйтеся з навколишнім світом. Вам дозволяється сунути всюди ніс! Саме допитливим відкриються щасливі двері в майбутнє.

БЛИЗНЮКИ
Шлях до розквіту і збагачення, реалізації власних запитів лежить через високий професіоналізм, сумлінну працю на благо інших. Просять – радісно допоможіть, тоді і вам підуть назустріч. І постарайтеся гармонійно вписатися в службову ієрархію, ви володієте унікальним психологічним чуттям, головне вчасно скористатися цим даром в конфліктні моменти і взяти під контроль ситуацію. Якщо щось хочеться – це святе бажання, виконуйте його без зволікання! Себе, улюблених, обмежувати не можна (на півтора року)! А чужі вимоги виконуйте в міру можливості.

У подружніх пар сейсмічна атмосфера, не провокуйте авторитарних супутників (вони занадто високої думки про себе), можуть в пориві гніву наламати дров і навіть побитися. Тримайте себе під контролем і не поспішайте рвати узи. Бурю потрібно перечекати. Тримайтеся Стрільців.

РАКИ
Будьте ініціативними на всіх фронтах! Підлаштовуватися під інших, брести в хвості, бути підкаблучником -деградувати. Ви самодостатня авторитетна особистість, знаєте, що хочете! Творіть, любіть, охмуряйте шанувальників, дух азартної боротьби, конкуренції надихає, в ці моменти вас наповнює бурхлива енергія, виростають крила. Якщо хтось припав до душі, боріться, любов слід завойовувати! Одночасно бережіть сімейне гніздо, тут райське царство.

У подружніх пар іспит на партнерську зрілість триває, зумієте керувати з любов'ю - збережіть союз. Благовірних нині диктатом не візьмеш. Розлучення теж не вихід.
На роботі можливі конфлікти, не беріться за додаткові повноваження і не звалюйте на себе занадто багато завдань.

ЛЕВИ
Вам хоч розірвись, належить битися між роботою і сім'єю. На професійній ниві позиції стабільні, зате особисте життя - це просто святковий феєрверк, тут розгортаються райдужні події! Романтична Фортуна прийшла в гості і буде прихильна весь рік. Веселіться, ловите кайф в розвагах, насолоджуйтеся, заряджаючи життєвий акумулятор енергією щастя. А вдома танцюйте під дудку рідних.

Працювати, як кінь, на декількох на роботах не слід, "сачкуйте", займаючись улюбленими справами, знайдіть творче хобі. Тоді і болячки зникнуть. Саме робочі перевантаження нині провокують нездужання.

ДІВИ
Життєві вітрила надуває вітер успішних змін, коли що-то дуже хочеться, не бійтеся ризику, а сміливо втілюйте задуми! Прозорливий розум, блискуча комунікабельність зроблять вас невразливими для конкурентів, віртуозним гравцем на життєвій арені, сприятиме випадковим знайомствам, які позитивно вплинуть на реалізацію намічених планів.
Дбайте про сімейне благополуччя, тут витає небезпечний дух конфронтації, не дайте йому зруйнувати затишок в домі, особисте щастя. Партнери схильні до агресії, будьте мудріші, йдучи в багнети ви провокуєте їх на погані вчинки.

ТЕРЕЗИ
Жага бажань спопеляє, сили б'ють через край, чарівність фонтанує, зачаровуючи протилежну стать. У комунікаційній сфері вам немає рівних: укласти угоду, сторгуватися, виступити діловим посередником зумієте блискуче. Однак передайте куті меду, домовляючись про важливі речі, ризикуєте потрапити на аферистів, нероб, саботажників, вас можуть обдурити. І самі не вподібнюйтеся аналогічним прийомам.

Неодмінно розплатіться з боргами, дотримуйтеся рівноваги між духовними цінностями і матеріальними потребами, удосконалюйтеся професійно, тоді все складеться якнайкраще. Доля велить вибрати кар'єрний курс (на півтора року), віддайте швартови і вперед! Ви гідні престижної посади і владних висот.

СКОРПІОНИ
Ви сам собі пан і покровитель. Впливові, оповиті магією чарівності, презентуйте себе всюди, будьте в центрі уваги, що активізує популярність в соціумі. Доцільно переглянути умови співпраці, внести корективи в старих домовленостях і поставити їх на творчі рейки. Тільки здорові взаємовідносини з колегами задовольнять амбіції, сприяти балансу інтересів. Завдяки конфіденційним відносини вдасться скоротити шлях до поставленої мети. Апетити приборкайте, розмах великий, але сил і матеріальних коштів може не вистачити. З дітьми, коханими можливі розбіжності аж до бійок.

СТРІЛЬЦІ
Тихіше їдеш далі будеш. Таємні закулісні справи йдуть успішним доленосним темпом. Тут ви поки цар на троні. Однак коли треба вийти на сцену, не ховайтеся, сміливо демонструйте свої плани, досягнення. Тактовно, без апломбу, приборкавши висока зарозумілість, яке захльостує все навколо. Запалюючи інших, пам'ятайте, що полум'яного духу для продуктивного результату може не вистачити.

Намагайтеся все прорахувати, щоб "шкурка варта була вичинки". Власні потреби, що висять гирями, можуть не дати вийти переможцями з гри "я тобі - ти мені". Об'єднуйтеся спільними зусиллями, стратегічними ресурсами, орієнтуючись на чужі інтереси, то двигун в майбутнє. Самостійно каші не звариш.

КОЗЕРОГИ
Навколо "гравітаційне" дружнє поле і все, хто потрапив в його магнетичну ауру, готові розділити ваші інтереси і дихати одним братнім духом. Любов і дружба переплетуться в один клубок, друзі стануть коханцями, а коханці друзями. Влаштовуйте особисте життя, паруйтесь, якщо самотні, автономне плавання протипоказане. Самотність-це ворог. Щасливі шанси прийдуть до тих, хто вміє будувати або зміцнювати розхитані союзи (шлюбні, ділові), займається благодійністю. Пропускайте вперед ентузіастів, не ставте нікому палиці в колеса. Будьте дипломатами всюди! І любите роботу, це надихаюча Муза!

ВОДОЛІЇ
На кар'єрному (бізнесовому) небосхилі сонячно, розширюйте сферу ділового впливу, активізуйте професійну діяльність, вчіться, освоюйте прогресивні технології. Доцільно зблизитися з керівництвом, воно до вас прихильне, тому можете розраховувати на привілеї, хороші заробітки, більш високу посаду. Одночасно наведіть порядок в домашньому господарстві, бо за службовими клопотами ви абсолютно закинули домашні справи. Друзів цінуйте і не використовуйте дружні зв'язки з меркантильною метою. Остерігайтеся крадіжок.

РИБИ
Духовний світогляд кардинально змінюється, вчорашні ідеали йдуть у небуття, звільняючи місце новим інтересам, захопленням, романтичним пристрастям. Емоційне напруження це добре. Саме сильні емоційні стреси є детонатором цілющих змін. Ви знову воскресає з попелу відпрацьованого минулого.

Увага професіоналам: кар'єрне сходження почалося, ви в фаворі у високих чинів, покровителем може зовсім незнайоме обличчя. Дотримуйтеся субординації, контролюйте амбіції (агресія зростає). Вам також дається влада над людьми, а це велике випробування і спокуси, будете зловживати, звалитеся вниз ...

Пам'ятайте: ви несете велику відповідальність за тих, хто від вас залежить.

Джерело  ​