Так склалися зорі, або гороскоп на 14 грудня

Як відомо, українці не дуже терплячі і часто хочуть трішки заглянути у майбутнє, аби знати хоча б те, яким буде для них наступний день.

ОВЕН
Сприятливий день, пов’язаний з подоланням сумнівів, отриманням і переробкою інформації. Будьте готові і до не зовсім прихильному ставленню до вас начальства або співробітників. Не виключені підступи недоброзичливця. Неприємна звістка внесе плутанину в справи, поїздка виявиться безрезультатною.

 ТЕЛЕЦЬ
Ваше матеріальне становище залишається неясним. Чаша терезів може відхилитися в будь-яку сторону. Можливі непередбачені витрати, але швидше за все ви отримаєте несподіваний прибуток. Постарайтеся не ризикувати. Не довіряйте першому враженню – воно буде помилковим. Тримайтеся природно, прислухаючись до інтуїції, – і у вас все вийде.

 БЛИЗНЮКИ
Сприятливий день, пов’язаний з моральною чистотою, духовним перетворенням, подоланням сумнівів. Вдалий день для Близнюків творчих професій. Вони зможуть показати себе з кращого боку, хоча істотних змін в матеріальному добробуті не передбачається. Чаша терезів може відхилитися в будь-яку сторону. Непередбачені витрати можливі так само, як і несподівана прибуток. Постарайтеся не ризикувати.

 РАК
Сьогодні відкиньте всі сумніви і дозвольте почуттю впевненості повністю оволодіти вами. Тримайтеся природно, ні в чому собі не відмовляйте – у вас все вийде. Можна навіть ризикнути. У любові і в справах довіряйте першому враженню – воно буде найправильнішим.

 ЛЕВ
Чоловікам-Левам спілкування з прекрасною статтю допоможе відновити впевненість у своїх силах, позбутися від накопичених негативних емоцій. Бережіться – зірки попереджають про можливе швидке розриві ваших відносин з партнеркою. Жінкам-Левам зірки обіцяють зміни, які збільшать шанси на успіх або підвищать матеріальний добробут.

 ДІВА
Сприятливий день, пов’язаний з моральною чистотою, духовним перетворенням, подоланням сумнівів. Ощадливі й обережні Діви будуть великодушними і марнотратними. З’являться чудові умови для плідної роботи, особливо для творчості в галузі літератури і мистецтва. Буде очевидна успішність в комерційних справах.

 ТЕРЕЗИ
Сьогодні зростуть духовні, творчі і сексуальні можливості Терезів. З’явиться можливість переосмислити минулий досвід і створити вдалі плани на майбутнє. У любові і в справах довіряйте першому враженню – воно буде найправильнішим.

 СКОРПІОН
День пов’язаний зі змінами в особистому житті – неміцні зв’язку розірвуться. Багато будуть відчувати незадоволеність своїми партнерами, особливо якщо ті не відповідають вашим підвищеним вимогам. Можливо, що деякі зустрінуть свою долю.

 СТРІЛЕЦЬ
Сприятливий день, пов’язаний з моральною чистотою, духовним перетворенням, подоланням сумнівів. Ваші старанність, відданість справі і працездатність принесуть свої плоди. Збільшений життєвий потенціал і творчі здібності сприятливо позначаться на здатності до самовираження. В особистому житті можливі серйозні ускладнення. Неприборкана спрага свободи, в тому числі і від сімейних уз, може послужити причиною розриву відносин з партнером.

КОЗЕРІГ
У цей день дуже ймовірні ностальгічні настрої: виникнення сильного бажання зустрітися зі старими, друзями і знайомими, відновити перервані відносини. Не виключено, що думки багатьох Козерогів будуть витати в хмарах, а бажання – підштовхувати до необачних вчинків. Слідкуйте за прикметами і правильно їх розтлумачувати. Відкладене поїздка уві сні або наяву – надія обернеться розчаруванням.

 ВОДОЛІЙ
Сприятливий день. Зірки розташовані, до вас з прихильністю. Під особливим покровительством знаходяться люди, що займаються творчістю і вихованням. Щедро діліться з оточуючими душевним теплом. Ваша присутність в суспільстві буде діяти на людей заспокійливо. Сприятливий день для вирішення сімейних проблем. Сьогодні до вас повернуться давно забуті почуття. У сім’ї пануватиме ніжність і любов.

 РИБИ
День буде сприятливий для звернень Риб в громадські організації та державні інстанції. Зірки радять утриматися від експериментів і діяти старими, давно перевіреними способами. Будьте послідовними і напористі в ділових питаннях. Не забувайте, що відмова в останній момент від взятих зобов’язань може завдати непоправної шкоди вашій репутації. Щоб не накоїти дурниць, прислухайтеся до порад друзів і прийміть їх допомогу. Вам доведеться розділитися на двох Риб, одна з яких буде віддавати себе роботі, а інша – сім’ї. Ймовірний сплеск негативних емоцій, нервовий стрес.