Поліція повідомила подробиці смертельної ДТП на Тячівщині: опубліковані ФОТО

??Поліція повідомила подробиці смертельної ДТП на Закарпатті: опубліковані ФОТО
Всього 23 роки - молоді хлопці втрапили у страшну аварію на Закарпатті. Один загинув на місці ДТП, водій у реанімації, ще двоє також госпіталізовані.

Правоохоронці Тячівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди у селі Терново. Під час ДТП 23-річний пасажир автомобіля загинув на місці, інші троє – травмовані

Сьогодні вночі, близько 03.20 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Терново Тячівського району.

На місце події одразу прибули поліцейські та медики. Як з`ясували правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Passat», рухаючись із селища Тересва у напрямку села Крива, здійснював маневр повороту на великій швидкості. Чоловік не впорався з керуванням — і зіткнувся з деревом на узбіччі дороги. 

Пасажир заднього сидіння від отриманих травм помер на місці аварії, водія з важкими травмами доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні. 

Інші двоє пасажири з травмами середньої важкості також госпіталізовані до медзакладу. Всі четверо хлопців, які перебували у салоні авто, віком 23 роки - мешканці села Терново.

За фактом автопригоди слідчий розпочав кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. Автомобіль вилучено та поміщено на штрафмайданчик Тячівського відділу поліції. Правоохоронці з’ясовують всі обставини і причини дорожньо-транспортної події, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція повідомила подробиці смертельної ДТП на Закарпатті: опубліковані ФОТО
??