У Тячеві гостинно вшанували бійців 128-ї бригади (ФОТО)


У суботу, 27 січня за ініціативою патріота України, учасника бойових дій на Донбасі, тересвянця Віталія Бенчака, відбулась акція вдячності воїнам нашої героїчної 128-ї гірсько-піхотної бригади, мешканцям Тячівщини за їхню боротьбу з Московським окупантом.На почесну гостину до кафе «Гранат» підприємців Бабичів, що у Тячеві, прибули не лише воїни 128-ї, але й відомі патріоти краю, волонтери, котрі сьогодні немалу частину свого часу віддають допомозі фронту, сім’ям захисників вітчизни.

Учасники даного зібрання пом’янули загиблих у війні з окупантом, а запрошені на гостину воїни щиро подякували організаторам акції за повагу до тих, хто не шкодує життя заради нас, бо таке на Тячівщині відбулося вперше по-людськи заради того, щоби  бійці знали – про них  пам’ятають!

Шкода, що місцева влада від наших захисників «відстрілюється» переважно грамотами до певної дати, позаяк якихось значущих новітніх акцій за її  ініціативою щось не спостерігається, а як  при совкові – задля «галочки». І душі воїнів тут ні при чому…

Також учасники  гостинного, психологічно потрібного нашим героям зібрання вдячні підприємцям Бабичам за якісну гостину, справжню віддушину для вояків, де патріоти краю змогли по-справжньому поспілкуватися між собою, почути правду про війну та про проблеми тих, хто воює. 

Загалом  військові залишилися задоволеними цією шаною до них, адже  така акція проходила на Тячівщині вперше. Що  обов’язково  потрібно продовжувати, аби хоча б так  віддячити честю тим, хто за нас стоїть перед загарбником віч-на-віч.



«СЧ»-інформ