Подробиці жахливого вбивства на Тячівщині

Тіло 21-річної Наталії Мацоли із селища Дубове Тячівського району на Закарпатті знайшли на березі річки Тересва. За підозрою у вбивстві затримали мешканця сусіднього села Калини Олександра Бойчука, 32 роки. Познайомився з Наталією в соціальній мережі.
—Наталія була спокійна й відповідальна. Коли не повернулася з дискотеки, всю ніч намагались їй додзвонитися. Але телефон був вимкнутий, — розповідає старша сестра загиблої 22-річна Мар'яна Кубинець. — Раніше такого не траплялося, щоб вона додому не приходила. Відчували, щось трапилося. Близько десятої ранку знайомі сказали, що біля річки знайшли тіло дівчини. Це майже за півтора кілометра від дискотеки. Виявилося — сестра. Про чоловіка, якого підозрюють у вбивстві, Наталія раніше не розповідала.
Наталія Мацола — з багатодітної родини. Має старшу сестру та двох молодших братів. Мати працює на меблевому заводі. Батько — на пилорамі. Після школи вчилася на швею у Калинівському профтехучилищі. Їздила на заробітки до Чехії.
Олександра Бойчука арештували на два місяці без права на заставу.
—Він симпатичний, високий, але дивакуватий. Може йти вулицею і сам до себе усміхатися чи балакати. Ніде не працює, із сусідами конфліктує. У сільраду приходив сваритися за землю, — говорить мешканець Калини, не називається.
—Підозрюваний розповів, що того вечора прийшов у селище Дубове. Дочекався, доки його знайома вийде з дискотеки. Запросив прогулятися до річки. Сказав, що заради неї розлучиться зі ­своєю співмешканкою. Пропонував зустрічатися. Потерпіла йому відмовила. Між ними виникла сварка, під час якої затриманий утопив жінку, — каже Тетяна Щеголева із Закарпатської обласної поліції.
Наталію Мацолу поховали у весільній сукні.