У Ганичах збудовано дитячий майданчик (ФОТО)


Нещодавно у селі Ганичі, перед будинком культури, завершено будівництво дитячої площадки. На появу ігрового майданчика ганичівці чекали з нетерпінням. Адже досі зони для активного дозвілля дітей у селі зовсім не було.Тож, як тільки розтане сніг, дітвора зможе досхочу веселитися на гойдалка та гірках чи гратися у пісочницях. Затишний та з великою кількістю ігрових об’єктів та лавочок майданчик  стане справжнім святом для найменших.   

Як розповідає сільський голова Ганичів Анатолій Фіцай, про необхідність облаштування у селі ігрової зони у сільській раді заговорили ще у 2014 році, тоді було включено його будівництво до програми соціально-економічного розвитку Ганичів. Однак віднайти кошти для реалізації задуму зуміли тільки тогоріч, у 2017 році. На той час загальна вартість об’єкта вже складала понад 744 тисячі гривень. Частину коштів - 513 тис. грн. було виділено з держбюджету за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, а решту – виділила сільська рада.

Роботи з будівництва ігрової площадки були розпочаті восени 2017 року і вже на початку лютого цього року завершені. 

Наразі майданчик вже споруджено та вмонтовано ігрові об’єкти, однак на черзі – облагородження територію поблизу цієї зони. Тож маємо намір ще встелити бруківкою доріжку від центральної вулиці до будинку культури, –  розповідає Анатолій Васильович. 

Разом з тим, зазначив Анатолій Фіцай, що для того, аби підростаюче покоління ганичівців також могло активно проводити дозвілля та розвиватися, у селі необхідно збудувати спортивний майданчик. Допомогти у цьому сільській раді обіцяла районна влада. 





















Tyachiv.com.ua