На Тячівщині продовжено карантин

??
Сьогодні, 9 лютого, в Тячівській райдержадміністрації відбулося засідання державної надзвичайної протиепідемічної комісії щодо ситуації із захворюванням на кір

Провів засідання голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук, за участі свого заступника Віктора Погара, голови районної ради Івана Фабриція та заступника голови Ігоря Грабаря, керівників медичних закадів та санепідеміологічної служби району. 
Відтак було зазначено, що динаміка захворюваності не йде на спад і одночасно збільшилась кількість хворих на грип та ГРВІ, особливо серед дитячого населення. Тому комісією було вирішено продовжити карантин у навчальних закладах до середи 14 лютого 2018 року. 
Доручено всім головним лікарям АЗПСМ та дільничним лікарням провести дворові обходи для уточнення статистичних даних по захворюванню на кір. Після чого буде прийнято остаточне рішення щодо продовження чи припинення карантину комісією, засідання якої призначено на вівторок 13 лютого. 
Також медикам району рекомендовано активізувати профілактичні заходи і зокрема проведення щеплення населення від корі, яке може вберегти людину від цього важкого захворювання. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
??