Відійшов у вічність колишній директор Тячівської ЗОШ І- ІІІ ст № 1 Василь Михайлович Куля. Вічна пам'ять!

??
16 лютого 2018 р., не доживши декілька днів до свого 58 -річчя, раптово помер відомий тячівець - колишній директор Тячівської ЗОШ І- ІІІ ст № 1 імені В.Гренджі-Донського , начальник управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міської ради Василь Михайлович КУЛЯ.

У розквіті літ і сил не стало життєрадісної людини, досвіченого педагога і керівника, наставника учнівської молоді багатьох поколінь, який вніс вагомий вклад в розвиток тячівської освіти. Довгий час Василь Михайлович Куля був директром Тячівської ЗОШ І- ІІІ ст. і саме під його керівництвом навчальний заклад став одним із кращих у місті та районі. Із створеням територіальної громади перейшов працювати у міськраду і очолив управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту. Брав активну участь у громадському житті Тячівщини, обирався депутатом районної та міської ради. За успіхи у трудовій діяльності та активну громадську позицію отримав чимало відзнак та нагород. 
Світла пам’ять про справжнього патріота рідного Тячева, мудрого керівника, чуйну і добру людину назавжди лишиться в серцях усіх, хто знав Василя Михайловича КУЛЮ .
Керівництво, колектив та депутатський корпус Тячівської районної ради, Тячівська райдержадміністрація, громадськість Тячівщини висловлюють щире співчуття рідним і близьким покійного. 
Нехай земля буде пухом!
?Прес-служба Тячівської райдержадміністрації ?