У магазині обікрали тячівську пенсіонерку (фото)

foto
Викрали сумочку з гаманцем та документами
Оперуповноважені сектору кримінальної поліції Дубівського відділення затримали підозрювану в крадіжці майже одразу після скоєння злочину. Поліцейські вилучили речові докази та повернули власниці


Вчора, 2 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 61-річної жительки села Ганичі. Жінка розповіла, що, коли була в магазині сусіднього села Нересниця,  у неї викрали сумочку з мобільним телефоном, грошима та документами.
На місці події працівники поліції встановили, що приміщення магазину обладнано камерами відеоспостереження. Це дало можливість швидше встановити особу підозрюваної. Тому вже за кілька хвилин поліцейським вдалося наздогнати жінку і вилучити в неї викрадене.
Підозрюваною в злочині виявилася 66-річна мешканка Нересниці. Жінку затримали саме тоді, коли вона йшла дорогою до річки, аби викинути викрадені документи. 
Пенсіонерка зізналася, що помітила, як власниця відволіклася на огляд товару і залишила сумочку без нагляду. Серед речей у сумочці її зацікавив саме мобільний телефон.
Речові докази: гаманець із грошима, мобільний, документи та косметику, поліцейські повернули власниці.
За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської  області