Хурделиця на Тячівщині частково знеструмила кілька сіл

??Цими вихідними Тячівщину добряче замело снігом. Через негоду було пошкоджено електромережу у кількох селах. Тож бригадам Тячівського РЕМ додалося роботи.Як повідомив начальник Тячівського РЕМ Ігор Іванчишин, у ніч з 17 на 18 березня через буревій та налипання мокрого снігу у с. Руська Мокра було пошкоджено високовольтну лінію. Тож частина населеного пункту була знеструмлена. Однак вже до обіду 18 березня бригада електриків ліквідувала наслідки аварії та відновила електропостачання до осель руськомокрянців.

Поривистий вітер «похазяйнував» і у Буштині. Там 18 березня через негоду масивна сосна повалилася на головну вулицю у центрі селища, зачепивши електропроводи. Через це тимчасово без світла опинилася частина селища, однак електрики здійснили перемикання та відновили електропостачання. А вже у понеділок аварійні бригади відремонтували електромережу.

Незначне пошкодження трансформаторної підстанції сталося через хурделицю й у селищі Дубове. Однак електрики оперативно ліквідували наслідки негоди.??