На Тячівщині в туриста вкрали гаманець із грошима та мобільний телефон

??У Солотвині в туриста вкрали гаманець із грошима та мобільний телефон
Однак поліцейські Тячівщини зуміли оперативно затримати крадія - місцевого чоловіка, який пограбував туриста.

Співробітники Тячівського відділу поліції встановили особу і затримали вже судимого молодого чоловіка, який відкрито викрав у туриста з Івано-Франківщини гроші та мобільний телефон. За даним фактом у поліції розпочали слідство.

Вчора, 6 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця Надвірнянського району Івано-Франківської області про грабіж. Заявник повідомив, що у селищі Солотвино Тячівського району його пограбував невідомий: відкрито викрав гаманець із грошима та мобільний телефон.

На місце події одразу прибули поліцейські слідчо-оперативної групи відділу. Як з`ясували правоохоронці, неподалік бази відпочинку, де гостював 48-річний потерпілий, до нього підбіг молодий чоловік, вихопив з рук мобільний телефон марки «Samsung» та гаманець з грошима у сумі 2 100грн.

Співробітники поліції оперативно зібрали доказову базу і встановили особу, причетну до вчиненого. Ним виявися місцевий 20-річний мешканець, який вже раніше був судимий за майнові злочини.

За ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством) у поліції розпочали розслідування. Крадене, як речовий доказ вилучили. Зараз у поліції вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області 

??