Тячівець забув у місцевому ресторані два пакетики з марихуаною

Освідчення показало, що сам чоловік теж вже був накуреним, інформує ГУНП у Закарпатській області.
Працівники Тячівського відділу поліції задокументували факт зберігання марихуани 48-річним мешканцем селища Солотвино. Чоловік, відпочиваючи в місцевому ресторані, залишив на столі два згортки з рослинною сумішшю та покинув заклад. Зазначені згортки з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, поліція вилучила. Самого чоловіка освідчили на стан наркотичного сп"яніння, результат виявився позитивний.
Інший випадок зберігання наркотиків зафіксували у місті Берегові. Працівники патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки "Volkswagen Golf". При перевірці 31-річного водія та самого транспортного засобу правоохоронці виявили медичний шприц з білою кристалічною речовиною, схожою на наркотичну, та згорток фольги з вмістом речовини, схожої на насіння канабісу. На місце події прибула слідчо-оперативна група Берегівської поліції. Машину затримано на спецмайданчик, вилучені речовини направлено на експертизу.
За обома фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, що карається обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий термін.??