Покращуємо сервіс! В Україні оновився список поїздів з купівлею квитків через інтернет

"Укрзалізниця" планує запровадити електронні квитки на міжнародні поїзди.



"Укрзалізниця" (УЗ) з сьогоднішнього дня, 7 лютого, вела електронні квитки для більшості регіональних поїздів, передає Ukr.Media. При цьому список буде розширено 10 лютого. Про це повідомив в. о. керівника компанії Євген Кравцов.
"З 7 і з 10 лютого через інтернет можна придбати квитки на більшість регіональних поїздів (800-й нумерації) з оформленням електронного проїзного документа. Його (квиток ) не потрібно обмінювати в залізничних касах на звичайні", – написав Кравцов на своїй сторінці в Facebook.

Провідники, за словами Кравцова, забезпечені мобільними терміналами контролю. Пасажирам достатньо придбати квиток через інтернет і пред'явити документ в роздрукованому вигляді або на екрані гаджета.

"Укрзалізниця" планує запровадити електронні квитки на міжнародні поїзди.
Раніше УЗ ввела механізм купівлі квитків на поїзди з пересадками з оплатою всіх проїзних документів за "одним чеком". Як зазначав Кравцов, Це рішення спростило пошук і придбання квитків за складними маршрутами, а також пропонує альтернативні варіанти поїздки.
Також з 16 січня у міжнародних касах УЗ можна розрахуватися за квитки платіжними картками. Така послуга раніше не надавалася з технічних причин.
 
??