П'яний чоловік скоїв ДТП на трасі "Київ-Чоп". Легковик злетів у кювет та загорівся. Є травмовані (фото)

foto
Пригода сталась вчора ввечері
Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20-ї години вчора, четвертого березня, у селі Велика Омеляна Рівненського району. Нетверезого водія, авто якого згоріло вщент, госпіталізували до лікарні.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 25-річний житель селища Квасилів, рухаючись на автомобілі «Ford Fiesta» у напрямку Києва, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із попутним автомобілем «Kia Sorento» під керуванням 53-річного киянина.
Унаслідок ДТП «Ford Fiesta» злетів у кювет та загорівся. Вибратися його кермувальнику із салону ще до займання допоміг водій-учасник ДТП. Жителя Квасилова госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою. Пасажирка «Kia Sorento», 34-річна жителька м.Київ, отримала незначні забої.
За результатами медичного освідування водій «Ford Fiesta» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Як з’ясувалося, на нього вже двічі було складено протоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.
Відділ комунікації поліції Рівненської області
Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області