Хлопчик 7 років приніс із собою в школу маленького братика...Причина зачепить Вас до сліз!

Коли в сім'ї з'являється ще одна дитина, старший волею-неволею починає дорослішати швидше. На нього часто покладають відповідальність за молодшого.



Коли в сім'ї з'являється ще одна дитина, старший волею-неволею починає дорослішати швидше. На нього часто покладають відповідальність за молодшого. У школі він (особливо якщо це старший брат) завжди захищає свого братика або сестричку, передає Ukr.Media.
Філіппіни досить бідна держава. Тому обоє батьків досить часто, щоб прогодувати дітей працюють по десять-дванадцять годин на добу. Тим, кому це дозволяє можливість, залишають молодших дітей на піклування старших. А ті, у свою чергу, із-за того, що їм доводиться няньчитися з молодшими, змушені пропускати заняття в школі.

Ця історія стала відомою після публікації фотографії філіппінською вчителькою Маамой Лей. Вона виклала її на Facebook, і невдовзі фотографія стала вірусною.
Нещодавно на урок до неї семирічний учень по імені Джастін прийшов не один. З собою він привів свого однорічного братика. Джастін пояснив, що йому не з ким залишити братика. Не тільки батьки, але і бабуся працюють допізна на фермі. Хлопчикові доводиться чергувати з малюком вдома. Але школяр не хоче пропускати заняття в школі.
Уражена Лей, звичайно ж, дозволила, щоб молодший брат Джастіна був присутній на заняттях. Так весь урок Джастін і провів: лівою рукою він тримав братика, а правою писав у зошиті. Зараз в школі вже ніхто не дивується, коли бачить Джастіна з братом.
Воістину, цей хлопчик справжній герой. Не можна не захопитися рішучістю маленького школяра, який зміг поєднати разом обов'язки старшого брата і учня в школі. Мало хто в такому віці може приймати настільки серйозні і відповідальні рішення.
???