13-річна учениця влаштувала стрілянину - постраждали семеро дітей

13-річна учениця школи № 15 в місті Шадринськ (Курганська область) на перерві влаштувала стрілянину з пневматичного пістолета.



За інформацією ТАСС, дівчинка принесла в школу зброю батька, а під час конфлікту з однокласниками відкрила по них стрілянину.
13-річна учениця школи №?15 у місті Шадринськ (Курганська область) на перерві влаштувала стрілянину з пневматичного пістолета. За інформацією ТАСС, дівчинка принесла в школу зброю батька, а під час конфлікту з однокласниками відкрила по них стрілянину, передає Ukr.Media.

Постраждали семеро учнів восьмого класу. Шестеро дітей отримали синці і садна, а одного медики відвезли в лікарню з скроневим пораненням. У прес-службі ГУ МВС Росії по регіону заявили, що зараз у школі працюють слідчо-оперативна група та психологи, які встановлюють причини події. «Освітній заклад працює в штатному режимі. Оперативники проводять опитування очевидців», — розповіли в поліції Курганської області.

«Дві учениці — сьомого і восьмого класів — з пневматичним пістолетом зайшли у восьмий клас і відкрили стрілянину. Це сталося в районі 10 годин ранку. Попередньо, причина — сварка з однокласниками», — розповів виданню Znak.com директор департаменту освіти і науки Курганської області Герман Хмельов.
??