Як виглядають і скільки коштують собаки найдорожчих у світі порід (Фото)

Фото підбірка найдорожчих у світі порід собак.

Фото підбірка найдорожчих у світі порід собак. Ні для кого не секрет, що утримання собаки може коштувати дуже дорого, так як деяким власникам доводиться витрачати тисячі доларів кожен рік на їжу, іграшки і ветеринарну допомогу для своїх чотириногих друзів. Однак сьогодні ми поговоримо про самих собак. Якщо ви роздумуєте над придбанням щеня, вам варто мати хоча б основні поняття про те, як ціни варіюють від породи до породі, інформує Ukr.Media.
Залежно від певної породи собаки, вам доведеться заплатити від кількох сотень доларів до 5000. Варто також відзначити, що ціни, які ми вкажемо в цьому списку є середніми по всьому світу і сильно залежать від того, де ви знаходитесь, від родоводу вашої собаки, від заводчика і так далі. Ці собаки коштують дуже дорого, а ось собака з притулку обійдеться вам набагато дешевше.

Сенбернар (St Bernard),
середня вартість: до 1800 доларів. Сенбернарів спочатку розводили для гірничорятувальної служби. Це гігантська порода собак, популярна в Італії і швейцарських Альпах. Розміри цієї собаки величезні – вони можуть досягати 90 сантиметрів у холці і важити цілих 120 кілограмів. Незважаючи на свій грізний розмір, сенбернари дуже доброзичливі, вірні і легко піддаються дресируванню.

Бедлінгтон-тер'єр (Bedlington Terrier),
середня вартість: до 1800 доларів. Бедлінгтон-тер'єр, названо на честь шахтарського міста Бедлингтона на північному сході Англії, є маленькою собакою, спочатку виведеної для знищення шкідників у шахтах. Це тер'єр, який дуже доброзичливо ставиться до людей, але іноді агресивний по відношенню до інших собак,, використовується в чисельних видах собачого спорту, а також в шоу і як собаки-компаньйони.

Дабл Дудл (Double Doodle),
середня вартість: до 1900 доларів. Собаки породи Дабл Дудл є сумішшю Голдендудла (Goldendoodle) і Лабрадудля (Labradoodle) або різних сумішей голден ретривера, лабрадора ретривера і пуделя. Ця суміш була також названа північноамериканським ретривером і голден лабрадудлем. Це розумні і поступливі собаки, здатні стати відмінними сімейними улюбленцями.

Кавказька вівчарка,
середня вартість: до 2000 доларів. Кавказька вівчарка є довгошерстим, ширококостним, м'язистим і врівноваженим молоссом. Ці собаки, особливо популярні в Грузії, досить розумні. Тим не менш, вони можуть бути зухвалими і часом відмовляються слухатися.

Фландрський був'є (Bouvier des Flandres),
середня вартість: до 2000 доларів. Фландрський був'є це порода великих вівчарських собак, яка з'явилася у Фландрії, на півночі Бельгії. Спочатку вони використовувалися для спільної роботи ферми, включаючи випас великої рогатої худоби і овець, а також для тяги возів. В даний час ці собаки використовуються в якості сторожових собак і поліцейських собак, їх також тримають як домашніх вихованців.

Ньюфаундленд (Newfoundland), середня вартість:
до 2000 доларів. Ньюфаундленд був спочатку виведений і використаний в якості робочої собаки для рибалок. Ця величезна розумна собака відома своїми чудовими здібностями до плавання. Ньюфаундленди як правило, мають чорним забарвленням, але також можуть бути коричневими, білими або сірими. Вони також відомі за свого гігантського розміру, величезній силі, спокійній вдачі та вірності.

Золотистий ретрівер,середня вартість: до 2000 доларів. Золотистий ретрівер, названо так завдяки своїй чудовій здатності приносити підстрелених птахів і дичину, є великою собакою, довгошерстої породи, виведеної в Шотландії. Вони вважаються одними з найрозумніших порід собак у світі. Золотистий ретрівер може виконувати різні ролі, такі як роль собаки-поводиря, мисливської собаки, пошуково-рятувальної собаки і т. д.

Бультер'єр (Miniature Bull Terrier),
середня вартість: до 2000 доларів. Бультер'єр це маленька, мускулиста порода, в роду якої були такі породи як вимерлий англійський білий тер'єр, далматинець і бульдог. Бультер'єри дуже доброзичливі і люблять людей, але, як і багато інших пород тер'єрів, іноді вони можуть бути впертими. Тим не менш, вони є відмінними собаками для людей, які володіють невеликою житлоплощею.

Ротвейлер (Rottweiler),
середня вартість: до 2000 доларів. Ротвейлер, виведений в Німеччині, являє собою велику, надійну і мускулисту собаку, яка колись використовувалася для тяги возів. У наші дні, завдяки своій добрій вподобі і видатному інтелекту і бажанням працювати, ротвейлер використовується в якості пошуково-рятувальної собаки, собаки-поводиря для сліпих, сторожової собаки, поліцейської собаки і т. д.

Англійський бульдог (Bulldog),
середня вартість: до 2000 доларів. Англійський бульдог, який є однією з багатьох порід англійського походження, є важкою собакою середнього розміру з зморшкуватим обличчям і відмітним вдавленим носом. Бульдогів спочатку вивели для цькування биків (звідси і назва), але сучасні заводчики зуміли прибрати агресію з цих собак, що робить їх добрими і слухняними домашніми тваринами.


Італійський спиноне (Spinone Italiano),
середня вартість: до 2000 доларів. Італійський спиноне є італійською породою собаки, спочатку виведеної в якості універсальної мисливської собаки. Спиноне це одна з найдавніших порід собак у світі. Вона була виведена ще приблизно в 500 році до нашої ери. Це вірна, доброзичлива, уважна і дуже розумна собака, яку можна використовувати в різних цілях, починаючи з собаки компаньйона до собаки-поводиря.

Неаполітанський мастиф (Neapolitan Mastiff),
середня вартість: до 2000 доларів. Неаполітанський мастиф – це ще одна давня італійська порода собак. Це великі, витривалі і м'язисті собаки, відомі своїм високим інтелектом і схильністю бути незалежними мислителями. Ці собаки безстрашні і з завзяттям охороняють свою сім'ю. Тим не менш, їх треба добре навчати і соціалізувати, так як вони не завжди можуть розрахувати свою силу.

Кане-корсо (Cane Corso),
середня вартість: до 2000 доларів. Кане-корсо, що знаходиться в тісній спорідненості з неаполітанським мастиффом, є великою собакою, яка цінується в якості відмінного мисливця і охоронця. Ці собаки з добре розвиненою мускулатурою, які є менш громіздкими, ніж більшість інших порід мастиф. Вони також трохи менше, ніж неаполітанський мастифф і досягає близько 70 сантиметрів у холці, при вазі від 40 до 50 кілограмів.

Ірландський вовкодав (Irish Wolfhound),
середня вартість: до 2000 доларів. Ірландські вовкодави, спочатку були виведені в якості військових собак, і використовувалися для полювання і охорони. Досягаючи, принаймні, 86 сантиметрів у холці, вони є однією з найвищих порід собак у світі. На відміну від багатьох інших порід собак, ірландські вовкодави володіють різноманітним діапазоном характерів, але вони рідко бувають бездумними або агресивними.

Ландсир (Landseer),
середня вартість: до 2200 доларів. Ландсир дивно нагадує ньюфаундленду і деякі клуби собаківників навіть розглядають цю породу як чорно-білий варіант ньюфаундленду, проте Міжнародна федерація собачих розплідників визнає цю породу як окрему. Ландсир відомий своїм незвичайно м'яким характером, ніжністю, спокоєм. Вони обожнюють плавати і не раз рятували потопаючих людей.

Французький бульдог (French Bulldog),
середня вартість: до 2300 доларів. Французький бульдог це дуже грайлива і ласкава маленька собака. Хоча французький бульдог є невеликий і невисокою породою (досягають приблизно 30 сантиметрів у холці), вони виглядають дуже м'язистими і ширококостними собаками. Завдяки невеликому розміру і грайливого характеру французькі бульдоги стали одними з найпопулярніших порід собак у світі.

Новошотландский ретривер (Nova Scotia Duck Tolling Retriever),
середня вартість: до 2300 доларів. Новошотландский ретрівер є мисливською собакою середнього розміру, виведені спеціально для полювання. Це найменший з усіх ретриверів і його часто плутають з маленьким голден ретривером. Новошотландскі ретривери славляться своєю проникливістю, уважністю і енергійністю. Вони особливо доброзичливі і терплячі з дітьми.

Норфолк-тер'єр (Norfolk Terrier),
середня вартість: до 2500 доларів. Норфолк-тер'єр — це британська порода маленьких тер'єрів з жорсткою шерстю. До того, як вони були визнані як окрема порода в 1950 році, вони вважалися різновидом норвіч-тер'єра (Norwich Terrier). Норфолк-тер'єри працюють в зграях і відмінно ладнають з іншими собаками. Вони люблять людей і особливо дітей завдяки чому з них виходять ідеальні домашні улюбленці.

Чорний тер'єр (Black Russian Terrier),
середня вартість: до 2500 доларів. Чорний тер'єр, виведений в СРСР наприкінці 1940-х і початку 1950-х років у військових цілях є великою собакою з подвійним покривом вовни, яка зараз використовується в якості робочої, охоронної, спортивної собаки, а також собаки-компаньйона. Незважаючи на свою назву, чорний тер'єр не є істинним тер'єром: вважається, що приблизно 17 порід були використані для його виведення, в тому числі ердельтер'єр, різеншнауцер, ротвейлер, ньюфаундленд, кавказька вівчарка та інші породи.

Давньоанглійський бульдог (Olde English Bulldogge),
середня вартість: до 2500 доларів. Давньоанглійський бульдог, виведений в 1970 році, є однією з наймолодших порід у світі. Давньоанглійський бульдог є сумішшю англійського бульдога, пітбуля, бульмастифа, і американського бульдога. Це сильна, мускулиста собака середнього розміру, яка цінується за свій дружній характер і спритність, завдяки яким вона здатна виконувати різні види робіт.

Пікардійська вівчарка (Berger Picard),
середня вартість: до 2500 доларів. Пікардійська вівчарка, яка є французькою пастушою породою, це собака середнього розміру з добре розвиненою мускулатурою. Ці собаки майже вимерли після Першої і Другої світових воєн, і досі залишаються рідкісною породою. Пікардійскі вівчарки володіють живим розумом і відмінним вдачею. Це чуйні і слухняні собаки, які швидко реагують на навчання і команди.

Канарський дог (Perro De Presa Canario),
середня вартість: до 3000 доларів. Канарський дог — це велика собака типу молосси, спочатку виведена для роботи з великою рогатою худобою. Будучи дуже великими і сильними собаками, канарські доги потребують соціалізації та навчанні підпорядкування з самого народження. Незважаючи на те, що вони найчастіше володіють м'яким характером, вони можуть агресивно ставитися до інших собак і з підозрою ставитися до стороннім людям в деяких ситуаціях.

Португальський водяний собака (Portuguese Water Dog),
середня вартість: до 3000 доларів. Португальський водяний собака, виведена в португальській області Алгарве (Algarve), є рідкісною породою середнього розміру, яка була виведена для того, щоб гнати рибу до мереж рибалок, а також для того, щоб приносити порвані мережі. Їх також використовували в якості кур'єрів між суднами і між суднами і берегом. Не так давно ця порода отримала розголос оскільки вона була обрана в якості домашнього улюбленця президента США Барака Обами, у якого дві собаки цієї породи – Бо і Санні.

Тибетський мастиф (Tibetan Mastiff),середня вартість: до 3000 доларів. Тибетський мастиф, який був виведений кочовими племенами Тибету, Китаю, Непалу та Центральної Азії, є древньою породою великої мускулистої собаки з густою, зазвичай темною шерстю. Однак її назва оманлива – це не мастифф. Більш підходящою назвою цієї породи було б Тибетський зенненхунд. Будучи пастушою собакою, яка охороняє стада в Тибеті, вона здатна дати відсіч хижакам розміром з вовка і леопарда.

Аргентинський дог (Dogo Argentino),
середня вартість: до 3000 доларів. Аргентинський дог це велика, біла, мускулиста собака, яка була виведена в Аргентині в першу чергу з метою полювання на велику дичину. В даний час агресивні якості цієї породи були навмисно прибрані заводчиками, завдяки чому ці собаки зараз використовуються в пошуково-рятувальних операціях, в якості поліцейських собак, собак-поводирів та військових собак.
??