“Згвалтували палицею, поки той був ще живий”: Брати жорстоко вбили підлітка

?“Згвалтували палицею, поки той був ще живий”: Брати жорстоко вбили підлітка
У США двом братам пред'явили звинувачення в згвалтуванні і жорстокому вбивстві підлітка, в підробці речових доказів і незаконному знищенні останків. Зараз вони перебувають у в'язниці, повідомляє NY Post, передає Корупція.Інфо

Минулого тижня в неглибокій могилі були знайдені останки 16-річного підлітка. Згідно із записами з телефонів, брати – 21-річний Джонатон Адамсон і 16-річний Беніто Маркес – заманили школяра в поїздку в ліс.
Обвинувачені повалили його на землю і завдали більше сотні ударів. 21-річний Адамсон на допиті зізнався, що вони з братом згвалтували Істмана палицею, поки той ще був живий. Потім підлітку було нанесено декілька ударів каменем в голову.

Тіло було закопано, одяг і предмети, якими викопували могилу, були спалені. Після тіло загиблого перепоховали в інше місце, боячись, що перша могила може бути виявлена.

Нагадаємо, що кілька місяців тому в США сталася схожа ситуація Братів-близнюків Тайлора і Крістіана Торо, яких підозрюють у зґвалтуванні в Нью-Йорку, заарештували і пред'явили їм звинувачення. Крістіан Торо і до цього був заарештований за звинуваченням у згвалтуванні неповнолітньої особи, але тоді хлопця виправдали.?