Не вижив: у лікарні помер закарпатець, якого збила вантажівка

??Не вижив: у лікарні помер закарпатець, якого збила вантажівка
Страшна автопригода трапилася 29 січня на Мукачівщині. 40-річного пішохода збила вантажівка.

Закарпатець помер сьогодні вночі, так і не вийшовши з коми після аварії, повідомляє Мukachevo.netз посиланням на лікарів Мукачівської центральної районної лікарні. Постраждалому чоловіку було зроблено трепанацію черепа, але він так і не вийшов з коми. 

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 січня, близько 01:00, у селі Карпати Мукачівського району. 

Виїхавши на місце події, працівники слідчо-оперативної групи поліції встановили, що 46-річний мешканець міста Луцьк рухаючись в напрямку м.Мукачева, скоїв наїзд вантажним автомобілем «Фредлайнер» на пішохода. Зі слів водія, пішохід ішов по середині проїжджої частини. Внаслідок даної пригоди 40-річний мешканець селища Чинадієво отримав травми середньої тяжкості та був госпіталізований до Мукачівської ЦРЛ. 

Водія вантажівки освідчили, він був тверезий. Транспортний засіб помістили на спецмайданчик поліції. 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто, порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. На даний час триває досудове розслідування. Для з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди поліцейські призначили низку експертиз.

Не вижив: у лікарні помер закарпатець, якого збила вантажівка

??