Матір-убивцю рятують в реанімації на Закарпатті

Матір-убивцю рятують в реанімації на Закарпатті
Після вбивства власної доньки жінка нанесла кілька ножових поранень і своєму чоловіку, а потім намагалася покінчити з життям і сама... 
У суботу, 10 лютого, близько 18:30, на лінію «102» надійшло повідомлення від лікаря приймального відділення дитячої обласної лікарні про те, що до закладу доставили 2-річну дівчинку без ознак життя. На тілі дитини були явні сліди насильницької смерті.
За викликом виїхала група реагування патрульної поліції Мукачівського району. Правоохоронці провели опитування осіб та встановили попередні обставини трагічного інциденту. Слідством встановлено, що у селі Березинка Мукачівського району, 28-річна місцева мешканка, вдома, доки її чоловік перебував на роботі, нанесла ножові поранення своїй доньці 2016 року народження.

У той час до кімнати увійшов батько жінки, якого вона попередньо просила приїхати. 50-річний чоловік відштовхнув доньку від внучки. У ході конфлікту жінка нанесла кілька ударів ножем і йому.
Чоловік відвіз дитину до дитячої лікарні, та дорогою дівчинка померла. Крім того, батько викликав швидку і за місцем проживання доньки.  Лікарі вже повідомили про інцидент до поліції.

Слідчо-оперативна група та працівники відділу з розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, що прибули за викликом, встановили, що 28-річна жінка, після нанесення ножових поранень дитині та своєму батькові, намагалася покінчити з життям. Підозрювану лікарі врятували. Медики надали їй першочергову медичну допомогу. Вона перебуває у реанімації.
Заступник начальника слідчого відділу Мукачівського відділення поліції за даним фактом відкрив кримінальне провадження за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство малолітньої дитини. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Жінці вже повідомили про підозру у вчиненні злочину.
Станом на тепер, підозрювану у вбивстві затримано у порядку статті 208 КПК України. Біля реанімаційного відділення виставлено цілодобовий наряд правоохоронців. Подальшу долю підозрюваної вирішить суд. Слідство у справі триває.
Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області