Злодії ледь не залишили без світла все Закарпаття (фото)

foto
А могли...
6 березня 2018 року у мережі Фейсбук один із користувачів повідомив про виявлений ним факт крадіжки металевих кутників на опорі високовольтної лінії електропередач неподалік села Коноплівці Мукачівського району.
Оперативно працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» встановили, що крадіжка здійснена на повітряній лінії класу напруги 220 тисяч Вольт. «Це одна з трьох системоутворюючих ліній електропередач на території Закарпаття, її вихід з ладу міг призвести до розвалу енергосистеми краю! – прокоментував перший заступник генерального директора-директор з енергозбуту ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Артем Мартинюк. – Викрадені кутники в основі опори № 72 могли призвести до повного знеструмлення всієї Закарпатської області! Про школи, дитячі садочки, адміністрації, транспорт, залізничне сполучення, лікарні, пологові будинки я вже мовчу!»
Керіництво ПрАТ «Закарпаттяобленерго» висловлює величезну подяку людині, яка помітила даний факт і повідомила про нього! Це дало можливість вчасно відреагувати та вирішити проблему!
Про виявлений факт крадіжки кутників працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомили правоохоронні органи. Також зазначимо, що розслідуванням факту займатиметься і СБУ, враховуючи факт можливих негативних наслідків для безпеки держави!