Закарпатки будуть боротися за звання Miss Travel Ukraine 2018

??Закарпатки будуть боротися за звання Miss Travel Ukraine 2018

Вже другий рік поспіль в Україні проводять конкурс краси серед жінок, що працюють у туристичній сфері

Першій дівчині Юліанні Йовбак 22 роки, зараз вона директор туристичного агентства «VOYAGE».

— Усміхнена та життєрадісна особа, яка вважає, що людину роблять щасливою три речі: любов, цікава робота і можливість подорожувати – зазначено в анкеті конкурсу.

Участь в конкурсі беруть дівчата з усієї України. Відбір відбуватиметься в кілька етапів.

— Що для мене моя робота ? Вона надихає моє життя, робить його яскравим та щасливим! Адже найкращі інвестиції для людини — це подорожі. Туризм — це не просто робота чи бізнес, це моє — життя! – зазначила Юліанна
Закарпатки будуть боротися за звання Miss Travel Ukraine 2018


Друга учасниця Марина Платзер, теж з Мукачева.

— Туризм- це та сфера діяльності, де “зависнути” в одному емоційному стані просто неможливо, і саме це мені дуже подобається. Подорожі, нові знайомства, позитивні емоції, враження та постійна динаміка- те, за що я обожнюю свою роботу. Коли бачиш щасливих та вдячних туристів- це і є найвища нагорода за свої старання і в той момент я розумію, що прожила ще один день не дарма.

Марина Платзер розповіла, що вона завжди шукає шлях до самовдосконалення та самореалізації.

— Якщо коротко про себе- то я творча людина і мені до душі кулінарія та різні види хенд-мейду, які потребують терпіння, креативності та ретельного обдумування: декупаж, виготовлення листівок, прикрас та картин зі всього, що трапляється ‘під руку’. Саме ці речі є відпочинком для душі та голови від щоденних турбот. Також я щаслива мама і мій син спонукає мене до пошуку нових ідей, шляхів самовдосконалення та самореалізації.
Закарпатки будуть боротися за звання Miss Travel Ukraine 2018

Щоб підтримати дівчат перейдіть за посиланням Юліанна Йовбак та Марина Платзер. ??